Edició 4.435 (des del 27/09/2007)
Edició 4.435 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 15 desembre 2018

Jaume Roures i Tatxo Benet, Premi Muriel Casals de comunicació 2018 en el marc de la Nit de Santa Llúcia

Jordi Cuixart: “Treballar amb ambició i qualitat és imprescindible per desemmascarar les mentides de la justícia espanyola i les clavegueres de l’estat”

Redacció.- Òmnium Cultural ha decidit atorgar el Premi Muriel Casals de comunicació al productor Jaume Roures i al periodista Tatxo Benet per la “qualitat periodística dels seus projectes empresarials i per la seva voluntat d’aprofundiment democràtic demostrat en iniciatives com ara el diari Público i els documentals ‘Las cloacas de Interior’, ‘20-S’ i l’organització del centre internacional de premsa del referèndum de l’1 d’octubre”, entre d’altres. El jurat està format per Odei Etxearte, Sara Gonzàlez, Àlex Gutiérrez, Núria Iceta, Albert Sàez, Sebastià Serrano i Marina Llansana. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, empresonat injustament sense judici des del 16 d’octubre de 2017 per haver exercit els seus drets fonamentals, ha agraït la feina feta: “treballar amb ambició i qualitat és imprescindible per desemmascarar les mentides de la justícia espanyola i les clavegueres de l’estat”.

Per segon any consecutiu el premi de Comunicació que s’entrega la Nit de Santa Llúcia porta el nom de Muriel Casals en reconeixement de l’ex-presidenta d’Òmnium Cultural. El guardó vol donar a conèixer els esforços dels professionals de la comunicació per prestigiar l’ús de la llengua i projectar la cultura dins els Països Catalans. El premi està dotat amb 3.000 euros gràcies a la donació que va fer la filla de Muriel Casals dels diners de la indemnització pel tràgic accident que va acabar amb la vida de la qui va ser presidenta de l’entitat. El guardó es lliurarà en el marc de la 68a edició de la Nit de Santa Llúcia que se celebrarà el 14 de desembre a Fira Sabadell.Cinema

Curtmetratges i crítica social

01/10/2015
Música

Una nova edició del festival ‘Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat’

29/07/2013
Música

El nou disc compta amb vint-i-una cançons, algunes en català, i diverses col·laboracions

04/04/2018 04'56''
Música

Glòria Garcés presenta el seu nou treball “Nits en blanc”

16/11/2016