Edició 4.778 (des del 27/09/2007)
Edició 4.778 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 16 febrer 2016

“Indomador”, una proposta única i sorprenent de circ contemporani

La companyia Animal Religion va guanyar al 2013 el premi a la millor companyia novella amb "Indomador"

Aquest divendres, 19 de febrer, arriba al Teatre Auditori el primer espectacle del cicle GPS (Granollers Proposta Singular) de la nova programació de febrer a juny: “Indomador” de la companyia de circ, dansa i música contemporanis Animal Religion. 

Un espectacle que aposta pel risc constant, que ens mostra la força incontrolable que tots tenim a dins i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Cossos transgènics, verticals, acrobàcies amb talons, culleres dins el nas, lluita de galls i balls rituals… formen l’univers d’”Indomador!”   

Els seus últims treballs, Animal Religion s’ha inspirat en el món animal. L’artista ens introdueix subtilment i de forma delicada en un autèntic animalari. I, poc a poc, ens condueix, encoratja i estimula cap al món més salvatge i il·lògic. Animal Religion aconsegueix que el connecti amb si mateix, il·luminant de forma esglaiadora les rutines de la vida quotidiana. 

“Indomador” està interpretat per Quim Girón que, amb gest còmic, apareix a l’escenari com un gall humà, envoltat de múltiples recursos que esdevenen primer protagonistes i després formen part de l’escenari. L’artista, present en cada moment, donarà ànima a cada un dels integrants de la història que portaran al públic a  preguntar‐se sobre la presència de l’humà en l’animal i de l’animal en l’humà, del masculí i del femení i la relació entre tots ells.   

L’espectacle desemboca en una paròdia grotesca del primitivisme humà i de la diferència de sexes culturalment apuntalada. El gall intel·ligent i mascle de totes les gallines, el porc innocent dins de l’abundància amb actitud dominant, la vaca maternal amb poder de seducció i el poltre indomable. Una proposta singular d’atmosfera surrealista que farà palpables emocions fonamentals com la ràbia, la por i la tendresa. Un espectacle que ens portarà a un espai de confusió ple de preguntes: “què és ser mascle i que és ser femella? On és l’animal? Qui domina a qui?” En definitiva, un espectacle sobre la dramatúrgia de la vida. 

circdansaGranollers Proposta SingularIndomadorTeatre auditori

Cinema

Steven Spielberg i Peter Jackson firmen ‘Les aventures de Tintín: El secret de l’Unicorn’

27/10/2011 01:14
Cinema

Una pel·lícula protagonitzada per Patrick Dempsey

29/05/2008 3:02''
ArtsEscenaris

Set hores de música i art avançat a Can Xalant

15/07/2008 3:00''
Cinema

S’inaugura un nou cinema alternatiu a Barcelona anomenat Zumzeig

22/10/2013

Exposició retrospectiva de Quim Corominas, «Corominas, 50 anys d’art»

La mostra, comissariada per Sebastià Goday, presenta més de 150 obres de l'artista

Redacció.- Quim Corominas (Sarrià de Ter, 1951), de formació autodidacta, ha combinat durant anys la creació visual i la docència artística a Girona. La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona, la Fundació Fita i la Fundació Rafael Masó presenten una exposició múltiple, de 150 peces, amb obra de gran format a les sales […]