Edició 4.815 (des del 27/09/2007)
Edició 4.815 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 12 febrer 2016

Ian Sala, un cantautor “de pa de pagès”

Actuarà dins l'onzè Cicle de Músiques Tranquil·les impulsat per la Casa de la Música de Mataró

Ian Sala, cridat a ser un dels referents de la nova fornada de cantautors catalans, actua aquest diumenge dia 14 de febrer a l’espai cultural El Públic, dins les cinc actuacions que la sala organitza dins l’onzè Cicle de Músiques Tranquil·les impulsat per la Casa de la Música de Mataró.

Ian Sala s’autodefineix com un cantautor “de pa de pagès” pel seu idili amb el folk-country rural i desacomplexat. El músic de Roses no només recorda a un Bob Dylan jove i lliure, sinó que en certa forma ho és. Autodidacta, acompanyat d’una guitarra rascada amb voluntat i una harmònica nerviosa, Sala canta poesia i lletres i versos esgarrapats de camí a qualsevol banda.

Aquest darrer estiu Ian Sala ha recorregut sales, bars i petits festival d’arreu del país fins a actuar al Mercat de Música Viva de Vic. A tot arreu ha deixat la sensació d’estar davant d’una perla polida i bonica que canta en la millor tradició folk.

Telonejarà el recital la bandautora de Sant Andreu de Llavaneres Edurne Vega. La maresmenca ha participat en la fase final de la darrera edició  concurs Sona 9 i presentarà cançons del seu disc primer disc, “Desenfocat” (autoeditat, 2015). Vega actuarà posant la veu i la guitarra a una recepta de pop-rock tradicional d’arrel anglosaxona cantada en català. L’acompanyaran Bersio Enrich a la guitarra melòdica i Clara Genís a les veus.

cantautorCicle de Músiques Tranquil·lesel públicIan Salamusica

Tendències

El bo i millor dels aliments de la terra, a Gastroart

30/09/2011
Videoclips

Estat de xoc

02/06/2011 04:20
Arts

Inauguració de Hibridum Bestiarium, exposició individual de Marcel·lí Antúnez a ROJO®artspace

01/06/2008
Música

L’Orquestra de Cadaqués es consolida als grans cicles europeus

12/07/2012

L’home llop i la bèstia interior alliberada, leitmotiv de Sitges 2021

Farà 80 anys de l'estrena de 80è aniversari de l'estrena de L'home llop (The Wolf Man, George Waggner, 1941)

Redacció.- La 54a edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 7 al 17 d’octubre de 2021, tindrà com a leitmotiv la figura llegendària de l’home llop com a principal representant iconogràfic del tema clàssic de la bèstia interior o la dualitat interna en l’ésser humà. Casualment, l’any […]