Edició 4.160 (des del 27/09/2007)
Edició 4.160 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 12 febrer 2014

Hitler, Freud, Cleòpatra, Maria Magdalena i Gandhi pugen a l’escenari del Teatre Coliseum

Els creadors de ‘Polònia’ i ‘La Familia Irreal’ tornen amb una nova producció

Minoria Absoluta torna a la càrrega, aquest cop al Teatre Coliseum amb Magical History Club. L’espectacle, dirigit per Marc Crehuet, consisteix en el viatge al present de diferents personatges històrics, interpretats per Alain Hernández, Queco Novell, Mireia Portas, Betsy Túrnez i Lluís Villanueva. I ho fa amb una obra que, com no podia ser d’una altra manera, estarà carregada d’humor.

El prestigiós físic Stephen Hawking ha aconseguit, gràcies als misteris de la física quàntica, fer tornar al present cinc personatges que han marcat la Història de manera indiscutible. Ara ells expliquen el nostre món vist des del seu punt de vista i la seva actitud històrica.

Així, Maria Magdalena aborda les relacions de parella, Freud analitza les neures de la societat actual, Hitler reflexiona sobre la política, la imatge i la feina, Cleòpatra posa sobre la taula el paper de la dona, i Gandhi parla de la implicació de la societat actual, que avui en dia està acomodada.

‘Magical History Club’ es podrà veure al Teatre Coliseum a partir del 6 de març i compta amb la col·laboració especial de Berto Romero com a Stephen Hawking.

Després de l’èxit teatral de “La Familia Irreal’ (300 funcions i més de 200.000 espectadors), Minoria Absoluta torna amb un nou format. Marc Crehuet agafa la batuta per dirigir Alain Hernández, Queco Novell, Mireia Portas, Betsy Túrnez i Lluís Villanueva, que donaran vida als textos del mateix Marc Crehuet, Rafel Barceló, Jaume Buixó, Pau Escribano i Toni Soler.

> Informació complementària

La Familia IrreaMagical History ClubMarc CrehuetTeatre Coliseum

Lletres

Núria Martí publica el llibre Les mateixes estrelles

13/07/2010 05:33
Videoclips

Dept.

05/03/2009 04:50''

El millor cinema fantàstic internacional té una cita a Sitges 2014

12/09/2014

David Selvas dirigeix una de les obres més famoses d’Oscar Wilde

18/04/2018