Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 9 juliol 2018

GiModa promourà els dissenyadors emergents amb un concurs per captar nous talents

La 4a edició se celebrarà el 20 i 21 de setembre al monestir de Sant Pere de Galligants

GiModa arriba a la seva 4a edició amb la voluntat de ser un referent i de mantenir la seva aposta pels dissenyadors emergents i com a novetat enguany canvia de dates i emplaçament, passant a ser el 20 i 21 de setembre al monestir de Sant Pere de Galligants de Girona. Les activitats  arrenquen avui dijous amb un concurs adreçat als joves dissenyadors de tot Catalunya que comencen a fer-se un camí en el món de la moda. Els guanyadors podran participar en les desfilades que es programaran durant els dos dies de l’esdeveniment.

La 4a edició de GiModa es proposa reflexionar sobre el bon estat de salut del sector retail tèxtil i, en la línia iniciada l’any passat, estarà centrada en la moda sostenible i ètica i girarà entorn de l’economia circular en el sector tèxtil. Durant l’esdeveniment, a part de les desfilades, es convidaran ponents reconeguts en aquest àmbit per exposar les seves experiències.

Glòria Plana Yanes, ha volgut destacar que “l’Ajuntament de Girona aposta i seguirà apostant pels sectors emergents, com és el de la moda, ja que fomenta la productivitat i la creativitat i és un motor de creixement econòmic que hem d’ajudar entre tots a fer-lo créixer”.

L’edició de l’any passat va comptar amb onze dissenyadors i firmes professionals com Yerse, Pototi, DNA, Bella Lola, Pau Esteve,  WHO, Ilisa Goodman, Miriam Alvarez, Nuria Serra, KM by Lange, i Ingrid Munt. A més, es va retre homenatge al dissenyador de referència Elio Berhanyer.

> Informació complementària

dissenyadorsmodaSant Pere de Galligants

Exposicions

Beulas presenta ?La despulla de la natura? al Museu d?Art de Girona

12/12/2007 4:50''
Cinema

Chloë Grace Moretz protagonitza “La quinta ola”, un relat ple de soroll i fúria

22/01/2016
Cinema

“Las vidas de Grace” ha convençut al públic en un munt de festivals d’arreu del món

25/07/2014
Escenaris

El cantant i baixista Sabal-Lecco arriba a Barcelona

31/01/2009