Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 30 novembre 2012

Ghost Road i Un refugi Indie al Temporada Alta

La gran revelació del teatre francòfon, Fabrice Murgia i el creador català Pau Miró presenten els seus nous textos a Temporada Alta

Ghost Road, protagonitzada per Viviane De Muynck, és un monòleg  sobre la cara fosca del llibre Mecanoscrit del segon origen que espodrà veure un únic dia a EL CANAL.

L’argument de l’obra, escrit a partir de l’experiència d’un viatge per la mítica Ruta 66, recull les impressions de Murgia davant dels paisatges desolats, dels pobles fantasmes, de les cases abandonades i de les restes d’una comunitat pròspera. En aquest escenari, una dona sola busca les raons de la decadència i de la seva pròpia solitud. Una cantant, Jacqueline Van Quaille, és l’altre ego de l’únic personatge que pateix una malaltia típica del nostre temps, una actitud esquizofrènica que fa que sigui víctima i col·laboradora amb el sistema que la posa malalta.

Un refugi indie, que s’estrenarà l’1 de desembre a la Sala La Planeta,  explica paral·lelament tres històries sobre les noves generacions sense futur, i és la segona entrega de la trilogia generacional de Pau Miró.

La trama recrea tres històries paral·leles, situacions que barregen humor i duresa de l’època que ha tocat viure a la nostra joventut, nois i noies d’uns 20 anys sense perspectives i sense futur, anomenada la generació perduda. Dos nois joves que fugen, una cambrera insatisfeta que somia, i una parella d’addictes al sexe, aturats i sense futur, son els protagonistes del muntatge, uns personatges condemnats a viure en una mena de disneylàndia perversa i decadent.

> Informació complementària

fabrice murgiaghost roadpau mirótemporada alta

Cinema

Daniel Craig, Rachel Weisz i Naomi Watts no salven ‘Detrás de las paredes’

03/11/2011 01:29
ArtsLletres

Es donen a conèixer els guanyadors dels premis Nacionals de Cultura 2016

14/03/2016
Exposicions

«Displaced – Dones en exili» de Marie Dorigny a la Maternitat Suïssa d’Elna

31/10/2016
Música

El cantautor vallesà Roigé es llança amb “Paracaigudes” en el seu primer disc

13/01/2016