Edició 4.399 (des del 27/09/2007)
Edició 4.399 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 20 setembre 2018

FormemGI una innovadora fira d’ocupació juvenil dirigida a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina

Si es contracta un jove durant un mínim de 6 mesos hi ha una subvenció automàtica de 4.950 €

Girona.- La Fira d’Ocupació FormemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. La cita serà el proper 27 de setembre de 9 a 14 h al Palau de Fires de Girona.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho, i d’altra banda ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb una vintena d’empreses de sectors com els serveis, la indústria o l’alimentació interessades en la contractació de personal. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

La Fira arrencarà amb una ponència sobre el Programa Pice i les experiències d’èxit i ajuts a la formació que ofereix aquest programa integral de qualificació i ocupació que s’adreça a joves entre 16 i 29 anys en el marc del sistema de Garantia Juvenil.

L’espai permetrà als joves assistents consultar els llocs de treball oferts per les empreses que hi participen i presentar-se com a candidats. L’organització sortejarà dues tauletes entre els assistents. A petició de les empreses, la Fira s’obrirà també a altres perfils de joves de qualsevol nivell de formació, tot i que no encaixin en el marc dels sistema de Garantia Juvenil.

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar a diferents tallers i activitats, com el de manteniment de bicicletes, assessorament en imatge personal i estètica, habilitats personals i recerca de feina, descoberta d’habilitats mitjançant un joc d’scape room, i elaboració de vídeocurrículum.

FormemGi també comptarà amb diferents experts en orientació ocupacional que ajudaran els joves en la millora de la seva ocupabilitat mitjançant tallers pràctics per a l’elaboració de currículums i marca personal. També s’ocuparan de posar en contacte les empreses participants amb els perfils que solen contractar i informaran de la realització de programes especialitzats de formació amb sortides laborals.

Les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats es poden consultar al web www.formemgi.cat, on també podran inscriure’s com a participants a Fira o aspirants a alguna de les ofertes.

Més informació a http://www.formemgi.cat/Tendències

Un segon grup d’artistes s’afegeixen al cartell de la propera edició de MicroMUTEK.ES

26/11/2011
Escenaris

L’ESPECTACLE EL DIRIGEIX BÁRBARA GRANADOS, AMB MÚSIQUES DEL SEU BESAVI ENRIC GRANADOS, DEL SEU AVI EDUARD GRANADOS, D’ELLA MATEIXA I TAMBÉ AMB REINTERPRETACIONS D’APUNTS TROBATS EN DOCUMENTS FAMILIARS

18/07/2018
Música

Strenes arriba a la 5a edició i consolida Girona com a capital musical de primavera

09/02/2017
Cinema

Inspirada en la vida del Gran Houdini

03/04/2008 2:18''