Edició 4.670 (des del 27/09/2007)
Edició 4.670 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 20 setembre 2018

FormemGI una innovadora fira d’ocupació juvenil dirigida a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina

Si es contracta un jove durant un mínim de 6 mesos hi ha una subvenció automàtica de 4.950 €

Girona.- La Fira d’Ocupació FormemGi, dedicada a la inserció laboral dels joves, està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. La cita serà el proper 27 de setembre de 9 a 14 h al Palau de Fires de Girona.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho, i d’altra banda ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb una vintena d’empreses de sectors com els serveis, la indústria o l’alimentació interessades en la contractació de personal. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

La Fira arrencarà amb una ponència sobre el Programa Pice i les experiències d’èxit i ajuts a la formació que ofereix aquest programa integral de qualificació i ocupació que s’adreça a joves entre 16 i 29 anys en el marc del sistema de Garantia Juvenil.

L’espai permetrà als joves assistents consultar els llocs de treball oferts per les empreses que hi participen i presentar-se com a candidats. L’organització sortejarà dues tauletes entre els assistents. A petició de les empreses, la Fira s’obrirà també a altres perfils de joves de qualsevol nivell de formació, tot i que no encaixin en el marc dels sistema de Garantia Juvenil.

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar a diferents tallers i activitats, com el de manteniment de bicicletes, assessorament en imatge personal i estètica, habilitats personals i recerca de feina, descoberta d’habilitats mitjançant un joc d’scape room, i elaboració de vídeocurrículum.

FormemGi també comptarà amb diferents experts en orientació ocupacional que ajudaran els joves en la millora de la seva ocupabilitat mitjançant tallers pràctics per a l’elaboració de currículums i marca personal. També s’ocuparan de posar en contacte les empreses participants amb els perfils que solen contractar i informaran de la realització de programes especialitzats de formació amb sortides laborals.

Les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats es poden consultar al web www.formemgi.cat, on també podran inscriure’s com a participants a Fira o aspirants a alguna de les ofertes.

Més informació a http://www.formemgi.cat/Marina Torres presenta el seu nou projecte en exclusiva a La Mirona

19/10/2012
Cinema

Antoni Mercero presenta una tendra història sobre l’Alzheimer

27/09/2007 4:00''
Videoclips

Cris Juanico

05/03/2009 03:42''
Cinema

El darrer film de Michael Winterbottom

07/05/2009 3:16''

Blaumut i Mala Rodríguez a l’Strenes d’aquest cap de setmana

La pionera en el món del hip hop estrenarà en directe el seu darrer disc "Mala"

El Festival Strenes de Girona continua aquest cap de setmana amb el primer dels dos concerts que farà Blaumut per presentar el seu nou disc “0001”. El primer, el d’aquest dissabte, té totes les entrades exhaurides. Encara en queden pel segon concert, del dia 16 de juliol. Diumenge, la pionera en el món del hip […]