Edició 4.806 (des del 27/09/2007)
Edició 4.806 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 18 febrer 2016

FiraTàrrega obre les inscripcions del Taller d’escriptura dramàtica per a arts de carrer

Aquesta activitat, que s’emmarca dins el Pre/Para Week 2016, la setmana vinculada a la formació i difusió en les arts de carrer, està impartida pel dramaturg mexicà Antonio Zúñiga

FiraTàrrega 2016 organitza del 4 al 9 d’abril, el Taller d’escriptura dramàtica per a arts de carrer, a càrrec del dramaturg, actor i director mexicà Antonio Zúñiga. El taller està destinat a dramaturgs, actors, directors i qualsevol persona interessada en l’escriptura teatral centrada en les arts de carrer. Aquesta activitat s’emmarca dins el Pre/Para Week 2016, la setmana dedicada a la formació i a la difusió de les arts de carrer.

El taller està orientat a l’escriptura dramatúrgica de ficcions nascudes en el si de la comunitat o del collectiu on vivim. Pel que fa a la seva estructura, tindrà una primera part teòrica i una part de tipus pràctic, que inclourà petites intervencions en algun edifici de Tàrrega.

 

Antonio Zúñiga és un dramaturg, actor i director mexicà, membre del Sistema Nacional de Creadores i Director de la companyia Carretera 45 Teatro. Zúñiga és autor de més de 40 obres, que s’han estrenat a països com Mèxic, Estats Units, Espanya, Cuba, Veneçuela i Costa Rica. Entre els seus treballs més recents, cal destacar Mendoza, dirigida per Juan Carrillo; Juárez Jerusalém i Memorias de dos hijos Caracol.

A més, ha treballat com a dramaturg i actor amb els directors mexicans més importants (David Olguín, Sandra Félix, Rodolfo Guerrero…). El dramaturg mexicà ha rebut el Premio Nacional de Dramaturgia de la Universidad Autónoma de Nuevo León, el Premio Internacional de Guiones de La Laguna de Tenerife i el Premio Chihuahua 2013.

 

La durada total del taller és de 24 hores (4 hores diàries, de 16 a 20h) i es farà a la sala d’actes de Cal Trepat, a Tàrrega. El cost de l’activitat és de 60 euros, i inclou la possibilitat d’allotjament compartit tipus alberg. La manutenció no està inclosa.

Per formalitzar la inscripció, cal enviar aquest formulari a l’adreça electrònicainfo@firatarrega.com (fins el proper 18 de març). Places limitades.

Antonio Zúñigaarts de carrerfiratàrregataller

Turisme

Inaugurada la 7a edició del festival Gastromusical amb la fusió entre la cuina de Jordi Jacas i la música de CMS Trio

01/08/2013

Una exposició repassa els 75 anys de Ràdio Girona

12/02/2009
Música

Pere Mas parla de les seves preferències musicals

20/06/2010 2:51
Videoclips

Països Catalans

02/02/2010 02:36

Cesc Gay torna als escenaris amb 53 diumenges, protagonitzada per Pere Arquillué, Marta Marco, Àgata Roca i Lluís Villanueva

L'obra es preestrenarà al festival Temporada Alta el dissabte 28 de novembre i farà temporada al Teatre Romea

Redacció.- 53 diumenges, la segona incursió teatral de Cesc Gay, farà temporada al Teatre Romea a partir del 2 de desembre. Després de la bona acollida d’Els veïns de dalt, el director català torna als escenaris amb una comèdia protagonitzada per Pere Arquillué, Marta Marco, Àgata Roca i Lluís Villanueva que parla sobre com de […]