Edició 4.433 (des del 27/09/2007)
Edició 4.433 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 1 juliol 2019

FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020

Fins al 30 de setembre de 2019 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes

Redacció.- FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020. A través del programa Suport a la Creació, FiraTàrrega vol acompanyar processos de creació artística que tinguin un ingredient clar de recerca i d’innovació en l’àmbit de les arts de carrer i l’espai públic i integrar-hi totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania.

Amb la nova direcció artística, Anna Giribet, i juntament amb tot l’equip de FiraTàrrega, s’ha impulsat una renovació del programa. El renovat programa estableix diferents tipologies de projectes, en funció del grau d’acompanyament que necessita cada projecte; Planter, Marges, Brot i, per últim, Guaret.

Fins el 30 de setembre de 2019 es poden presentar les propostes artístiques que ajudaran a conformar l’oferta escènica que podrà veure’s a Tàrrega el setembre del 2020.

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ

Anualment es fa una selecció de projectes i s’acorda un pla de residències que integra el corpus de coproduccions de FiraTàrrega. L’estructura logística, tècnica i promocional es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d’un programa d’assajos oberts a la ciutadania

Els projectes presentats s’han d’ajustar a alguna d’aquestes modalitats:
•Planter. Companyies que presenten la seva primera peça al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l’espai públic.
•Marges. Companyies amb trajectòria que ja tenen peces al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l’espai públic.
•Brot. Projectes que estan completant el procés de producció i necessiten fer un assaig in situ a la ciutat.
•Guaret. Propostes que escapen de la lògica de la immediatesa i que inclouen processos d’investigació, reflexió i assaig. L’estrena es fa dins la programació de FiraTàrrega en el segon any de desenvolupament.

Les companyies interessades a presentar la seva candidatura han d’emplenar el formulari d’inscripció fins al 30 de setembre de 2019.

 Escenaris

El chico de la última fila de Juan Mayorga i La dansa de la venjança de Jordi Casanovas, es veuran al Teatre de Salt

28/11/2018
Cinema

Scarlett Johansson protagonitza l’esbogerrada comèdia “Una noche fuera de control”

21/07/2017 02:10
Música

Quimi Portet presenta el seu darrer disc ‘Oh My Love’

02/05/2012 06:56
Escenaris

Catòliques i de dretes, una producció de la sala Trono escrita i dirigida per Oriol Grau, arriba aquest divendres al Teatre La Gleva

06/03/2018