Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 1 juliol 2019

FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020

Fins al 30 de setembre de 2019 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes

Redacció.- FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020. A través del programa Suport a la Creació, FiraTàrrega vol acompanyar processos de creació artística que tinguin un ingredient clar de recerca i d’innovació en l’àmbit de les arts de carrer i l’espai públic i integrar-hi totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania.

Amb la nova direcció artística, Anna Giribet, i juntament amb tot l’equip de FiraTàrrega, s’ha impulsat una renovació del programa. El renovat programa estableix diferents tipologies de projectes, en funció del grau d’acompanyament que necessita cada projecte; Planter, Marges, Brot i, per últim, Guaret.

Fins el 30 de setembre de 2019 es poden presentar les propostes artístiques que ajudaran a conformar l’oferta escènica que podrà veure’s a Tàrrega el setembre del 2020.

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ

Anualment es fa una selecció de projectes i s’acorda un pla de residències que integra el corpus de coproduccions de FiraTàrrega. L’estructura logística, tècnica i promocional es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d’un programa d’assajos oberts a la ciutadania

Els projectes presentats s’han d’ajustar a alguna d’aquestes modalitats:
•Planter. Companyies que presenten la seva primera peça al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l’espai públic.
•Marges. Companyies amb trajectòria que ja tenen peces al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l’espai públic.
•Brot. Projectes que estan completant el procés de producció i necessiten fer un assaig in situ a la ciutat.
•Guaret. Propostes que escapen de la lògica de la immediatesa i que inclouen processos d’investigació, reflexió i assaig. L’estrena es fa dins la programació de FiraTàrrega en el segon any de desenvolupament.

Les companyies interessades a presentar la seva candidatura han d’emplenar el formulari d’inscripció fins al 30 de setembre de 2019.

 Lletres

L’escriptora ja té entre les mans la seva segona novel·la adreçada als adults, però sense abandonar el gènere infantil

06/06/2016 6:25
Música

Pablo Carbonell presenta el seu nou disc

13/02/2013
Arts

El MNAC pren el carrer

19/10/2010 04:46
Música

Joyce Didonato cantarà el rol de Romeo a “I Capuleti e i Montecchi” al Liceu

03/10/2015

Dalí: “el surrealisme soc jo!” Paisatges fora del temps, l’exposició de la reobertura

El Teatre-Museu Dalí mostra juntes per primera vegada dotze obres de l’època surrealista

Redacció.- El Teatre-Museu Dalí reobrirà aquest dissabte les seves portes després de 4 mesos de tancament a causa de la pandèmia. Ho farà amb una nova exposició temporal, Dalí: el surrealisme soc jo!” Paisatges fora del temps, que reuneix dotze obres de l’època surrealista juntes per primera vegada. Han presentat l’exposició, Montse Aguer, directora dels […]