Edició 4.008 (des del 27/09/2007)
Edició 4.008 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 21 juliol 2013

Finalitza la cinquena edició del Electrobeach Music Festival, amb gran afluència de públic de Barcelona i Girona

L'esperada actuació de David Guetta i Nicky Romero ha posat el punt final a dos dies de festival a la localitat d'El Barcarès, al Rosselló

Mes de 40.000 persones assisteixen al festival més gran de música electrònica de França, de les quals mes de 15.000 persones es públic català i de la resta de l’Estat, confirmant així l’ampliació de la seva àrea d’influència més enllà de la frontera.

 

La segona jornada de l’Electrobeach Music Festival ha comptat amb l’actuació estel·lar de David Guetta, el DJ més cobejat del moment, i de DJ Smash, tota una celebritat a Rússia. A més també han actuat el vídeo-jockey barceloní, Oriol Torres, que ha participat a l’Ultra Music Festival de Miami, i el DJ Sergi Domene, considerat un dels millors DJ de l’Estat. Els han acompanyat Anton Wick, els locals Circoloogik, Jay Style (NRJ) & Rebecca Kramer, Nervo, Dizzee Rascal i a tancat el festival Nicky Romero.

 

L’espectacle ha tingut lloc davant del vaixell Le Lydia, i ha comptat amb l’escenari de majors dimensions d’Europa, amb una alçada de 18 m, un escenari de 480 m2, amb 350 m2 de pantalles led i 120 tones de pes.

 

EMF2013 està considerat un dels 20 millors festivals de música electrònica del món i el més important de França, i ha tingut lloc a la població turística d’El Barcarès, a 20 minuts de la frontera amb La Jonquera, que durant aquest cap de setmana s’ha vist ocupada pels milers d’assistents arribats de tota França, Catalunya i la resta de l’Estat, i també el Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Àustria, Itàlia, i fins i tot Estats Units i Brasil entre altres països.

 

Electrobeach Music Festival ha fet un esforç per ampliar la seva àrea d’influència, amb l’objectiu de ser el festival de música electrònica de referència també a l’altre costat de la frontera. La proximitat a zones de molta població com Barcelona i la Costa Brava, i la posada en funcionament de l’AVE han contribuït a augmentar l’assistència de públic espanyol.

 

 

 

> Informació complementària

barcares perpinyà rossellò electrobeah guetta romero domene

Cinema

Jim Carrey i Jeff Daniels tornen a interpretar als idiotes més famosos del cinema, “Dos tontos todavía más tontos”

14/11/2014
Escenaris

Trapezi torna a omplir Reus amb un centenar d’actuacions de circ

16/05/2012
Exposicions

París no se acaba nunca #Poblenou, d’Enric Farrés

26/12/2012
EscenarisMúsica

El swing arrassa a les escoles de ball

13/07/2011 05:56