Edició 4.748 (des del 27/09/2007)
Edició 4.748 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 14 gener 2015

“Fang i Setge. El musical de 1714” tornarà la tardor vinent amb noves representacions

L'espectacle clausura enguany amb 13 representacions i més de 6.500 espectadors

“Fang i Setge. El musical de 1714” tornarà la tardor del 2015, després que les funcions d’aquesta primera temporada finalitzessin aquest diumenge, 11 de gener, amb una assistència de més de 6.500 espectadors. 

Carles Farràs, un dels productors del musical (excés d’entusiasme), va fer palès la voluntat de repetir l’experiència al mateix teatre La Passió d’Olesa l’octubre vinent, dates inicialment pensades per a l’estrena del musical aquest 2014, que al final es va representar durant les festes nadalenques. “És un musical de gran qualitat i l’hem de fer viure de totes totes. Tenim la voluntat de donar-li una continuïtat”, afegia en Farràs, que no es tanca la possibilitat de portar el musical a altres poblacions de Catalunya. 

‘Fang i Setge’ es centra en el setge de Barcelona de 1714 i narra les vicissituds dels ciutadans que es van quedar per defensar la ciutat de les tropes borbòniques. El musical ha estat el darrer dels espectacles de l’any del Tricentenari. 

‘Fang i Setge’ ha estat possible gràcies a un equip artístic i d’actors de primera. Joan Font, de Comediants, signa la direcció del musical; Marc Rosich, la dramatúrgia; Salvador Brotons, la música i Josep Pedrals, les lletres. A més, es tracta d’una producció resultat de la unió de la societat civil (ha comptat amb actors amateurs d’Olesa de Montserrat) i del sector professional del teatre català. En total, ‘Fang i Setge’ ha situat a l’escenari un centenar de persones, entre les quals destaquen noms tan populars com Lloll Bertran, Oriol Genís, Albert Gràcia, Jordi Llordella, Pep Molina, Marc Pujol, Aina Sánchez i Teresa Vallicrosa. En l’apartat musical, intervindrà una orquestra d’una vintena de músics junt amb un cor mixt i un cor vocal. 

> Informació complementària

musicalOlesa de Montserrat

Música

Ja es poden comprar les entrades per passar el Cap d’Any a La Mirona

28/11/2011
Escenaris

Amor i desamor al Festival Temporada Alta

21/10/2010
Videoclips

La Pulquería

19/05/2010 03:11
Arts

El MACBA ha rebut 321.341 visitants

07/01/2016

Bòlit presenta el catàleg ‘El jo i l’altre. El primer septeni’ de Pep Aymerich & Jordi Esteban

Un recull de propostes que han anat creant al llarg dels darrers anys

Redacció.- La presentació ha anat a càrrec de Carme Sais, Clara Garí, Roger Ferrer, Pep Aymerich i Jordi Esteban. EL JO I L’ALTRE és el nom genèric que engloba el conjunt de propostes que duen a terme el duet d’artistes plàstics format per Pep Aymerich & Jordi Esteban. El catàleg ‘Primer Septenni’ recull de les […]