Edició 4.568 (des del 27/09/2007)
Edició 4.568 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 9 desembre 2019

Èxit de la primera edició del cicle ‘Vi i monestirs’ organitzat per la DO Empordà

Davant dels bons resultats, el cicle tindrà continuïtat i es repetirà l’any vinent

Redacció.- El cicle ‘Vi i monestirs’ ha tancat la seva primera edició amb un gran èxit de públic. Organitzat pel Consell Regulador de la DO Empordà, el cicle ha programat al llarg del mes de novembre visites a cinc monestirs de l’Empordà amb tast del vins de la seva àrea d’influència. Les visites s’han realitzat al conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes, al Monestir de Sant Quirze de Colera, la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, el Monestir Sant de Miquel de Cruïlles i el de Sant Feliu de Guíxols. En conjunt, el cicle ha registrat un 95% d’ocupació.

Davant dels bons resultats, el Consell Regulador de la DO Empordà donarà continuïtat al cicle l’any vinent amb la intenció d’incorporar altres monestirs de l’Empordà. L’objectiu d’aquestes visites és fer valdre el ric llegat patrimonial de l’Empordà i posar de manifest la vinculació històrica d’aquests centres amb la tradició vitivinícola empordanesa.

El cicle ha estat coordinat per Clara Poch, de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Romina Ribera, de Glops d’Història. La iniciativa ha comptat també amb la col·laboració de la Ruta del Vi DO Empordà, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Rabós d’Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

DO empordàempordàmonestirs

Lletres

Medinyà organitza la 6a Fira del Conte

01/06/2015
Exposicions

Arriba a Barcelona l’excepcional col·lecció de fotografia de Martin Z. Margulies

21/02/2012
Exposicions

Les Bernardes engega temporada amb obres d’artistes com Picasso, Warhol i Balthus

13/01/2020
Escenaris

El Maldà recupera aquesta temporada la línia de cabarets

19/01/2017