Edició 3.710 (des del 27/09/2007)
Edició 3.710 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 15 novembre 2013

Estrena de Consell Familiar, un text Cristina Clemente dirigit per Jordi Casanovas

L’espectacle s'estrena a Temporada Alta i es podrà veure a la Sala Beckett de Barcelona a partir del dia 21 de novembre

Jordi Casanovas ens presenta el seu últim muntatge, Consell Familiar, un text de Cristina Clemente que s’estrenarà a Temporada Alta aquest dissabte 16 de novembre a la Sala La Planeta i que es podrà veure a partir del 21 del mateix mes a la Sala Beckett de Barcelona. L’espectacle, que sorgeix d’una residència de l’autora amb alumnes d’un institut, explica la unitat familiar democràtica d’uns pares que han regulat la seva família a través d’un sistema econòmic propi i autèntiques estructures d’estat.

Els pares d’aquesta família han volgut que la seva unitat familiar sigui una autèntica democràcia on s’hi escull president. Quan l’Aina, filla del matrimoni, s’assebenta que no totes les famílies funcionen com la seva, comença a reclamar un nou sistema d’organització. La història –una revisió d’una obra anterior de Clemente– s’ha desenvolupat a través del projecte En Residència, una iniciativa anual de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona en què l’autora ha compartit el procés d’escriptura amb alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Príncep de Girona. Clemente els ha explicat i transmès la seva feina i ella s’ha impregnat del canvi generacional entre els adults i els nois i noies de 13 anys. La nova manera de veure el món dels adolescents respecte de la de generacions anteriors és la base del conflicte de Consell Familiar.

 

 Cinema

Isona Passola, productora i directora. Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català

09/10/2014
Música

El Palau presenta el Concert de Halloween amb la projecció de Nosferatu i la música en directe de l’organista Juan de la Rubia

27/10/2015
Exposicions

Tàrraco Viva al MNAT

22/05/2014
Escenaris

El Tantarantana acull Corruptia, un drama de la perversió de la política

31/01/2011 06:23