Edició 4.695 (des del 27/09/2007)
Edició 4.695 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 5 maig 2013
Pau Jordà Salvador Sunyer

ESPAIdART, 1a edició del Festival d’Arts en Viu a l’Espai Gironès

El festival arrenca amb una programació diària –excepte diumenge–

El festival arrenca amb una programació diària –excepte diumenge– que compta, durant la primera setmana, amb tres estrenes i un seguit de propostes originals com l’espectacle en anglès amb actors nadius que presenta la Companyia Blue Mango Theatre, Little red ridding hood;o la proposta de la companyia La bèstia peluda, una particular visió del món de Tintín presentant en primícia, Les aventures d’en fulanitu. Les titelles de Lídia Clua i l’Alma i la Mar de Contes trepitjaran per primera vegada els escenaris amb les obres El país de les puces i Contes empaperats i altres personatges esbojarrats, respectivament, i també es farà una petita aportació a l’Any Joana Raspall amb l’estrena de l’espectacle Un raspall i altres animals, de la Companyia Clarart.

 

Les propostes musicals i escèniques de Jeep Gasulla, amb un muntatge musical de titelles–Pianissimo–, i els vallesans The BeatBoys, completen la programació de la primera setmana d’aquesta nova proposta.

 

“El comerç i la cultura no només no estan renyits sinó que van agafats de la mà” afirma Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès. Aquest centre organitza aquest nou festival totalment gratuït que té la intenció d’apropar la cultura a la ciutadania. Cristina Plana, responsable de màrqueting, ha afegit: “Amb ESPAIdART tothom hi guanya, no només les companyies sinó també el centre comercial, però sobretot el públic, que podrà gaudir de 32 espectacles diferents i de qualitat, repartits en 30 dies i de forma totalment gratuïta”. La presentació ha acabat amb el descens de totes les companyies per una de les escales mecàniques del centre comercial i una cortina ben espessa de confeti daurat que ha caigut sobre els assistents.

En paraules del gerent Pau Jordà aquest matí a la presentació de la totalitat de la programació, ESPAIdART “converteix el centre comercial en un gran aparador de cultura pel públic, donant un valor afegit”.

 

espai girones sunyer jorda teatre espectacles espai girones

Exposicions

Sant Feliu de Guíxols inicia la programació de la Casa Irla

03/10/2009
Escenaris

Brossalobrossotdebrossat

24/04/2008

Curt.doc Franklin & Marshall arriba a la sisena edició

13/06/2013
Cinema

“Café Society” la nova proposta de Woody Allen, amb Kristen Stewart i Jesse Eisenberg

26/08/2016

El festival Amb so de cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Se celebra del 4 al 8 d’agost a Palamós

Redacció.-  El festival arriba al municipi gironí del 4 al 8 d’agost per celebrar la seva 4a edició amb un cartell amb grans noms com Petitet i Pau Alabajos i amb propostes totalment trencadores. Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia aquest dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l’espectacle […]