Edició 4.743 (des del 27/09/2007)
Edició 4.743 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 6 setembre 2020

Escenari Joan Brossa encetarà la temporada 2020-2021 amb l’estrena d’Els somnàmbuls, de Llàtzer Garcia

La comèdia no va poder ser estrenada la temporada passada a causa del tancament dels teatres

Redacció.- L’Escenari Joan Brossa encetarà la temporada 2020-2021 el proper dimecres 16 de setembre amb l’estrena d’Els somnàmbuls, de Llàtzer Garcia, protagonitzada per Genís Casals, David Marcè i Laura Pujolàs.
Els somnàmbuls explica amb humor la història d’una amistat a tres bandes que busca la felicitat a través de diferents esquemes de relació. Llàtzer Garcia s’inspira en Design for living de Noël Coward per portar-nos una comèdia que ens parla de l’amor i de viure la vida minut a minut. En paraules de l’autor, el que fa interessant l’obra original és, malgrat ser una comèdia situacional amb moments reconeixibles de vodevils francesos, és com aquests joves s’interroguen descaradament sobre el que els ha ensenyat en contraposició del que senten i la seva voluntat de transformació.

Després de passar pel Festival Temporada Alta i la Sala La Planeta (Girona) Els somnàmbuls farà representacions a l’Escenari Brossa fins el 4 d’octubre. L’obra, que va ser reprogramada perquè no es va poder estrenar la temporada anterior, inicia així una programació on s’inclouen, entre d’altres, l’adaptació d’Equus de Peter Schaffer per la companyia Cop de Teatre, El metge de Lampedusa amb Xicu Masó, coproducció del Teatre Lliure, o Laberint Striptease, la coproducció pròpia amb la companyia Roberto G. Alonso basada en obres del poeta Brossa. Les entrades anticipades de la programació de tardor ja són a la venda.

UNA TORNADA SEGURA
El teatre obrirà les seves portes amb un seguit de mesures aprovades pel Procicat per tal que la tornada del públic sigui segura. Algunes de les mesures que s’han preparat inclouen, entre d’altres, la desinfecció total de la sala abans de cada funció, la separació de butaques entre assistents que formen grups de convivència, la senyalització d’accessos a les sales, l’eliminació de programes de mà físics i la disposició de gel a nombrosos punts de l’espai. L’aforament de la sala és actualment del 50%, subjecte a les indicacions de la Generalitat.Cinema

Millor direcció i actriu al Festival de San Sebastián

15/12/2017 00:51"
Música

Unes 8.000 persones gaudeixen de la inauguració del festival Strenes amb Oques Grasses

01/04/2019
Música

Xavi Múrcia presenta el seu primer disc en solitari, Electrocançó

08/02/2010 07:31
Música

El Centre Cultural la Mercè homenatja a Xavier Montsalvatge amb un cicle de conferències amb interpretacions musicals

12/03/2012

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació promouen la reactivació econòmica i laboral

Redacció.- Amb el principal objectiu d’ajudar a reactivar l’emprenedoria, el teixit empresarial i les oportunitats laborals, Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació se celebran conjuntament del 21 al 23 de setembre al recinte de Montjuïc amb les màximes mesures de seguretat i prevenció. Aquesta doble cita, liderada i promoguda per l’Ajuntament de Barcelona a través […]