Edició 4.190 (des del 27/09/2007)
Edició 4.190 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 10 octubre 2013

Escena Poblenou treu al carrer la creació contemporània

XII Escena Poblenou se celebra del 18 al 20 d'octubre

Torna el més participatiu dels festivals barcelonins, una combinació d’experiències amb la creació més actual i els noms que li donen forma. Durant tres jornades estan convidats a participar-hi tots els amants dels nous llenguatges i la frescor creativa. La programació d’enguany es presenta tan eclèctica i interdisciplinar com en edicions anteriors: dansa, circ, teatre, música, titelles i altres disciplines inclassificables que hibriden gèneres per comunicar-se amb l’espectador.

Resultat de la col·laboració amb altres destacats dinamitzadors escènics de la ciutat com el Graner, la Central del Circ, la Sala Beckett, Hangar o l’Antic Teatre, el festival presentarà les més recents creacions de Laia Tafur, Atempo o Macarena Recuerda, qui també obrirà la seva creació perquè hi participi el públic durant unes jornades prèvies a l’estrena. Destaca també el nom de Roger Bernat, que treballarà amb alumnes de secundària del mateix barri.

Públic és una de les propostes més col·laboratives del festival, un projecte d’art urbà, activisme i societat que es desenvoluparà en 24 hores ininterrumpides d’accions artístiques que reinvindicaran l’espai públic. Les propostes familiars i la investigació sonora de Laptot Orchestra són altres apostes d’aquest 2013.

Enguany es consolida l’espai +D a l’Hangar com a punt de presentació i reflexió sobre l’escena contemporània femenina, amb duess sales alternativEs: Reflexió +D, un lloc de debat que comptarà amb la participació d’Assumpta Bassas i el passi ininterromput de vídeos, i Programació +D, amb peces de petit i mitjà format creades i vehiculades per les artistes Masu Fajardo, Sonia Sánchez, Laila Tafur, María Villate i Danys Blaker.

> Informació complementàriaMúsica

Un Requiem alemany de Brahms

26/06/2012
Arts

Al novembre elles es posen vaques

12/11/2009
Cinema

La X Biennal de Fotografia Xavier Miserachs projecta el documental “Visages Villages” d’Agnès Varda i JR

05/09/2018
Escenaris

Arriba “Polònia, el musical” al Teatre Poliorama

27/10/2014