Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 14 desembre 2014

Es fan prop de sis-centres truites al tercer Entruita’t de Mercagirona

El cuiner i divulgador Pep Nogué ha estat l'encarregat, un any més, de conduir el taller de truites a la Rambla de Girona

L’Associació d’empresaris majoristes de fruites i verdures de Mercagirona ha organitza per tercer any l’Entruita’t. En aquesta ocasió prop de sis-cents participants han elaborat les seves pròpies truites salades amb hortalisses i truites dolces amb fruites.

El cuiner i divulgador Pep Nogué ha dut a terme un taller gastronòmic d’elaboració de truites amb l’objectiu de promoure el consum saludable de fruites i hortalisses entre els vianants que s’apropaven a la carpa que l’associació tenia instal·lada a la Rambla de Girona.

A més els participants han pogut entrar al sorteig d’un lot de fruites i verdures de Mercagirona, així com participar en la campanya de captació de fons per al projecte de masoveria urbana de la Fundació SER.GI.

 

30è aniversari

Aquest any Mercagirona celebra el 30 aniversari. La idea de construir les noves instal·lacions per al mercat majorista va sorgir el 1972 i va tardar dotze anys en fer-se realitat. Feia temps que es veia que calia traslladar els assentaments majoristes que hi havia a prop del Mercat del Lleó per descongestionar l’espai i permetre un millor accés i el creixement de l’activitat. El projecte es va encarregar a l’arquitecte Arcadi Pla i va ser adjudicat a la l’empresa constructora Dragados y Construcciones, que amb un pressupost de 256 milions de pessetes van fer un edifici de 7.051 metres quadrats dins una parcel·la de 22.900 m2, ben situat prop dels accessos a l’autopista i de la Costa Brava. Les instal.lacions es van inaugurar el 14 de maig de 1984.

Entruita'tfundaciógastronomiaMercagironaó Ser.giPep Noguétruites

Lletres

Quatre vies per a la independència

16/02/2013
Escenaris

Equilibristes a La Planeta

20/03/2013
Turisme

Aquest cap de setmana se celebra la 5a edició d’Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya

15/11/2016
Tendències

Núria de Gispert i Carles Puigdemont lliuren els Premis Manel Xifra Boada 2012

01/06/2012

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]