Edició 4.662 (des del 27/09/2007)
Edició 4.662 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 12 febrer 2015

Entregats el primers premis de creativitat digital Cactus

S'ha celebrat la primera edició dels Premsi Cactus al talent digital

S’han entregat els primers Premis Cactus al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona amb gran èxit d’assistència i amb la ferma convicció que a les comarques gironines es compta amb molt talent i creativitat.

Reconèixer el talent de la província que sovint compta amb dificultats per exercir la seva professió sense haver d’emigrar, és l’objectiu dels Premis Cactus, que aquesta nit han gaudit d’una vetllada amb un gran èxit de participació i on ha quedat palès que a les comarques gironines el talent i la creativitat en són trets exponencials.

Els premis, que s’han celebrat al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona, han comptat amb la presència institucional de l’Ajuntament de Girona i la delegació del Govern i amb representants de l’àmbit digital i de màrqueting de la província.

A l’inici de la vetllada s’ha celebrat una taula rodona, molt valorada pels assistents, que podien comentar a través de twitter en directe, per valorar el panorama del sector. Ha comptat amb Àlex Marquina, director comercial de new business i continguts digitals de TV3, Ricard Castellet, cap de social media a BeRepublic, Jorge González, fundador de ClinicSEO, Ale Rivas, xef i directora de la gelateria Rocambolesc, moderats per Anna Carbonell, cap de relacions institucionals del Club de màrqueting de Girona.

A la taula s’ha destacat que no s’ha de tenir por que el talent marxi en busca d’oportunitats ja que Girona compta amb una gran quantitat de professionals molt reconeguts per tot el país.

La jornada, que ha estat conduïda pel periodista i escriptor Martí Gironell, ha sigut amena i distesa i els participants han valorat la posada en escena de la vetllada.

Els finalistes de cada categoria han estat:

Premi Cactus a la millor app: Wanty, Mediazin.es i Pukono

Premi Cactus a la millor web: Ycom.cat, costabrava.org i naturaki.com

Premi Cactus a la millor innovació de producte: Ratafia Mediterrània, Txell Costa i Voitic.

Premi Cactus a la millor campanya de màrqueting: “Instagram your city”, “Viu Lloret” i “#instaxdays”

 

I els guanyadors de cada categoria són:

Premi Cactus a la millor app: Pukono de l’empresa Sixtemia Mobile Studio

Premi Cactus a la millor web: Naturaki

Premi Cactus a la millor innovació de producte: Ratafia Terrània de l’empresa Èpica Mediterrània.

Premi Cactus a la millor campanya de màrqueting: “Instagram your city” del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

 

Finalment, els membres del jurat han decidit guardonar amb el Gran Premi del Jurat de la primera edició dels Premis Cactus 2015 a la campanya de màrqueting “Rosa dels Vents” de l’empresa La Perruquera Publicitat.

Al final de la vetllada els assistents han gaudit d’una copa i un cocktail acompanyats de la música de DJ Joker del Black Music Festival.

 

gironamarti gironellPremis Cactuspremis digitals

Escenaris

Temporada Alta aposta per la dansa l’últim cap de setmana de programació

01/12/2014
Música

El festival Emergent porta les arts en viu a diferents pobles del Gironès

28/06/2017
Cinema

Una comèdia d’humor anglès

25/06/2009 1:54''
Tendències

“Pavelló Mies van der Rohe. Segona reconstrucció”, una intervenció artística de Jordi Bernadó

18/03/2014

La Biennal de Fotografia Xavier Miserachs celebra l’XI edició amb una exposició inèdita del fotògraf i publicista Leopoldo Pomés

La Biennal, centrada en fotografia documental, dona a conèixer el treball de grans figures de la fotografia nacional i internacional

Redacció.- De l’1 d’agost a l’11 d’octubre se celebra l’XI edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs a Palafrugell (Baix Empordà, Girona). Conscients del moment excepcional que estem vivint, l’organització de la Biennal ha decidit tirar endavant aquesta nova edició motivada per dues premisses: permetre gaudir de bona fotografia en directe, garantint en tot […]