Edició 3.981 (des del 27/09/2007)
Edició 3.981 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 30 gener 2014

Enllaçats per la llengua es suma a la crida de Somescola.cat en defensa de l’escola en català

Les entitats de la plataforma d'Enllaçats per la Llengua (ExLL) manifesten la voluntat de sumar tots els esforços davant l'escomesa judicial i la llei Wert

Enllaçats per la Llengua (ExLL) assumeix els comunicats de la plataforma Somescola.cat com a propis i crida a defensar el model d’escola catalana i el sistema d’immersió lingüística davant les imposicions rebudes per l’estat espanyol. Criden a la desobediència civil de l’aplicació de la llei Wert i contra les sentències judicials que van en detriment del model escolar.

ExLL està a favor que tots els alumnes del territori puguin aprendre les dues llengües oficials. Això només s’aconsegueix amb un sistema d’immersió lingüística a l’escola quan l’exterior, – societat, administració, mitjans de comunicació-, encara no està plenament normalitzat.

La immersió és un sistema que compensa la desigualtat lingüística que es dóna a l’entorn social i a més el sistema d’immersió lingüística és un sistema pedagògic que té el reconeixement internacional per la seva validesa.

 

 

 

 

> Informació complementària

catalunyaenllaçats per la llenguallengua catalana

Exposicions

El Motel exposa 76 menús de Nadal de Narcís Comadira

06/12/2013
Música

El 2n Cicle Jazz a la Fresca oferirà vuit actuacions gratuïtes els dijous d’estiu

01/07/2016
Música

Concert Blaumut

14/01/2013
Música

Disc d’homenatge a Joan i Pau Cardona, aquest darrer fundador de Sopa de Cabra

10/10/2013