Edició 4.132 (des del 27/09/2007)
Edició 4.132 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 18 març 2014

Els Pets presenten ‘Àrea petita’ a Strenes en un concert únic amb la Jove Orquestra Auditori de Girona

Es una proposta col.laboració amb la Fundació Valvi

Un concert especial i únic. Amb aquesta esperit, Els Pets preparen el concert del Festival Strenes en el que presenten ‘Àrea petita’ amb la col·laboració de la Jove Orquestra de Girona. Serà el dia 29 de març, a les 21.00h, al Teatre Municipal de Girona. Un concert diferent per conèixer el nou treball d’Els Pets amb l’acompanyament, en una dotzena de cançons, dels joves intèrprets de la formació gironina. Els arranjaments de l’orquestra els ha fet Joan Pau Chaves, teclista d’Els Pets, pianista, baixista, compositor, arranjador i/o director musical de varis artistes, i destacat col·laborador en programes de televisió i ràdio, com Oh! Happy Day o No me les puc treure del cap, entre altres. Uns arranjaments que la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona ha treballat sota la direcció de Jordi Picorelli, qui compta amb una àmplia trajectòria dirigint orquestres, cobles i cors.

 

Els Pets

 Els Pets són un dels grups més importants de casa nostra. Amb més de vint-i-cinc anys a les seves esquenes, han sabut reinventar-se, i mantenir-se al top dels grups amb més credibilitat i popularitat de Catalunya. Un grup obert de mires, de gran paladar melòman, de tacte indie, de saviesa espontània i delicada, de mirada atenta a tot allò que sona i es belluga, de referents que no s’oculten i d’esclats que mantenen la fam de ser. Un grup que és madur sense perdre la frescor d’haver estat molt jove. “Àrea Petita” acaba de ser seleccionat pels premis Enderrock, com el millor disc de pop de l’any.

 

 

> Informació complementàriaEscenaris

300 anys de cançons de lluita i resistència

29/01/2014
Música

Emergent 2013, 49 actuacions amb artistes com Quimi Portet, Marc Parrot, Xuriguera i Faixedas, Roger Mas i entre d’altres

10/06/2013
Arts

Col·lecció MACBA. Sota la superfície presenta 41 obres de 24 artistes

10/10/2017
Escenaris

Marc Parrot dins la programació infantil del Teatre del Raval

05/02/2010