Edició 4.134 (des del 27/09/2007)
Edició 4.134 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 11 desembre 2013

Els Pets actuaran per primera vegada a l’emblemàtica Sala Sidecar de la mà de CURTCIRCUIT

ASACC i Estrella Damm impulsen CURTCIRCUIT, un projecte amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i donar visibilitat a grups emergents

Els amants de la música catalana tenen una cita obligada amb CURTCIRCUIT el proper 19 de desembre a la Sala Sidecar. Els Pets continuen la gira de presentació del seu nou disc, L’àrea petita i presenten a Eduard Font, que s’estrena en solitari amb el seu nou disc, Sr Font en clau de Rock.

Amb l’Àrea petita, Els Pets reviuen d’un silenci voluntari de tres anys i ho fan amb un disc que aposta clarament per posar una mirada al futur. Els de Constantí han decidit redefinir el seu so sense perdre l’essència que els ha consagrat com a grup referent de la música catalana.

Eduard Font, antic col·laborador de Lax’n’Busto, Glaucs i Sopa de Cabra, s’estrena en solitari amb el seu primer disc Sr. Font en clau Rock, amb un estil que va des del pop rock, passant pel Country de matinada, fins el Grunge de Seattle.

CURTCIRCUIT

CURTCIRCUIT és una iniciativa d’ASACC (Associació de Sales de Concert de Catalunya) i Estrella Damm, que amb la fórmula d’un concert doble, ha programat més d’una trentena de concerts d’abril a desembre en els quals un grup consolidat apadrina a un grup emergent, donant així l’oportunitat a nous artistes de donar-se a conèixer, al mateix temps que es posa de manifest el paper de les sales de concerts de Catalunya com a impulsor cultural i es reivindica la música en directe.

ASACC i Estrella Damm impulsen Curtcircuit amb la col·laboració de la Fundació Autor de la SGAE.

 

http://www.sies.tv/video/els-pets-renoven-el-seu-estil-sense-perdre-lessencia-amb-larea-petita.html

 

> Informació complementàriaLletres

Gentil Puig i Moreno presenta avui “El passat ens empaita. Vicissituds d’un fill d’exiliat republicà”

13/04/2013
Lletres

Rafael Vallbona publica ‘Dits enganxosos’, una novel·la negra situada a la Barcelona post-olímpica, preqüela de ‘El tant per cent’

27/01/2016
Lletres

Quatre vies per a la independència

16/02/2013
Videoclips

Teràpia de Shock

12/03/2009 03:10''