Edició 3.708 (des del 27/09/2007)
Edició 3.708 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 26 setembre 2013

Els centres d’estudi refermen la seva participació en les Jornades Europees de Patrimoni amb la realització de 65 activitats

Aquestes jornades se celebraran aquest pròxim cap de setmana arreu del país i d’Europa

Fins a 65 d’activitats han preparat els centres d’estudis per participar en una nova edició de les Jornades Europees de Patrimoni que se celebraran aquest pròxim cap de setmana arreu del país i d’Europa. La implicació d’aquestes entitats des què van començar a participar en aquest esdeveniment ara fa uns anys ha anat en augment i ara ja són una cinquantena els centres que programen algun acte. Exposicions, conferències, jornades de portes obertes, visites guiades, tallers, rutes a peu i en bicicleta i concursos de fotografia, seran algunes de les ofertes que es podran gaudir de manera gratuïta els dies 27, 28 i 29 de setembre.

Aquesta seixantena de propostes estan incloses en les 389 activitats de tot tipus que diferents institucions han programat en 220 municipis de tot Catalunya per a l’ocasió. L’objectiu de les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades per la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i que enguany arriben a la seva vint-i-dosena edició, és apropar la riquesa patrimonial de Catalunya i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre moltes altres possibilitats.

Des de l’any passat, l’Institut Ramon Muntaner col·labora amb les Jornades Europees de Patrimoni oferint als centres d’estudis una eina per recollir i difondre les propostes que aquests organitzen per a l’ocasió. El programa complet de les Jornades Europees de Patrimoni 2013 es poden consultar a l’enllaç: bit.ly/programa2013jep.

 

 Arts

El tercer cicle de ‘El projector’ arriba a la Fundació Foto Colectania

22/03/2012
Escenaris

L’Acústica, que avui comença, homenatjarà Peret aquest dissabte

28/08/2014
Cinema

Arriba la segona entrega del film dirigit per Paco León i interpretat per la seva mare, “Carmina y amén”

02/05/2014
Escenaris

Beth Rodergas protagonitza el musical ‘La dona vinguda del futur’, amb música de Guille Milkyway

19/03/2013 04:27