Edició 4.773 (des del 27/09/2007)
Edició 4.773 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 17 octubre 2020

Els Amics de les Arts presenten a Girona el seu darrer treball “El senyal que esperaves”

Traslladat el juny del 2021 el concert de la mezzosoprano Gaëlle Arquez

Redacció.- L’Auditori de Girona compleix els protocols de seguretat per a la prevenció de la COVID-19, i els concerts d’aquest cap de setmana tindran un aforament màxim del 50%. En aquest sentit, el públic assistent al concert d’Els amics de les Arts s’ha repartit en dos dies consecutius per complir amb la limitació màxima de la meitat de l’aforament, seguint les darreres restriccions anunciades i que entren en vigor aquest divendres.

Els Amics de les Arts presentaran el dissabte 17 d’octubre (20.30h) i el diumenge 18 d’octubre (19.30h) el seu darrer disc, El senyal que esperaves (Música Global / Universal Music). Després de 10 anys de trajectòria, l’essència d’Els Amis de les Arts es manté intacta i la seva connexió amb el públic és indiscutible.

D’altra banda, el concert de la mezzosoprano Gaëlle Arquez, previst pel diumenge 18 d’octubre, es trasllada al 19 de juny del 2021. La seva actuació a l’Auditori de Girona, que era el debut de l’artista a l’Estat espanyol, queda suspesa a causa de les restriccions en desplaçaments internacionals causades per la COVID-19. Les persones que havien adquirit l’entrada ja han estat informades del canvi de data i de les opcions de devolució.

L’Auditori de Girona aconsella al públic portar l’entrada descarregada al mòbil, arribar a l’Auditori a l’hora assignada a l’entrada, portar la mascareta en tot moment i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19.Tendències

Vuitanta anys del Museu de les Arts Decoratives de Barcelona

09/01/2013
Escenaris

Joan Ollé adapta peces literàries d’Espriu a El jardí dels cinc arbres

08/11/2009 04:15
Música

El Maria Canals Educa i el Taller de Músics acosten la música als més petits per setè any consecutiu

07/01/2019
Tendències

Els VII Premis d?Educació en el Lleure atorgaran 24.000 euros als millors projectes de les associacions juvenils

04/10/2010

El poeta, narrador i dramaturg Enric Casasses és reconegut amb el 52è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Marcel Mauri: “La cultura és la nostra millor eina per construir un país just, un país cohesionat i un país lliure”

Redacció.-  El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat que “la cultura és la nostra millor eina per construir un país just, un país cohesionat i un país lliure” davant la repressió d’un Estat que persegueix els ciutadans per les seves idees. Ho ha dit en l’acte d’entrega del 52è Premi d’Honor de les Lletres […]