Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 5 octubre 2015

Ellos + Joe Crepúsculo a La Capsa

El proper divendres 9 d'octubre de 2015 cartell doble amb Ellos i Joe Crepúsculo i els seus nous treballs

El proper divendres 9 d’octubre cartell doble i explosiu amb dos projectes que van a La Capsa a presentar els seus últims treballs, Pop Cabrón i Nuevos Misterios de Ellos i Joe Crepúsculo respectivament.

Ellos

Pop Cabrón, el seu cinquè àlbum autoproduït, està inspirat en la dècada dels vuitanta amb un so electrònic marcadament clàssic i evocador que ha estat gravat amb una bona col•lecció de guitarres, baixos, bateries, caixes de ritme i sintetitzadors vintage, usant equip analògic de finals dels setanta i principis dels vuitanta.

En les seves cançons trobem frescor, experimentació barroca, guitarres contundents, melodies bizarras i rodones i lletres amb una poc amagada càrrega corrosiva… com bé diuen, amb Ellos podrem disfrutar de “mucho ruido y muchas nueces“.

 

Joe Crepúsculo

Arriba a La Capsa l’indomable Joe Crepúsculo amb un nou disc, el setè i més eclèctic de tots, Nuevos Misterios. I és que aquest català afincat a Madrid sap perfectament jugar amb el so teixint grans hits capaços de moure’s entre estils diversos que fan poc classificable aquest pop bizarro que ens regala.

I és que la seva és abans que tot una proposta fresca, ballable, despreocupada que ens arrossega a la pista de ball sense fre. En aquest darrer treball podem trobar sons latin jazz, alguna cosa de TRAP, sintes desbocats i palmas flamencas… Mescles impossibles? No per a ell! Imaginació, joc i potència són només algunes de les seves armes.

.músicadiscellosjoe crepúsculola capsa]

Exposicions

La Fundació Joan Miró presenta l’exposició Miró-Gaudí-Gomis

06/06/2019
Turisme

Primer dia de trobades i intercanvis professionals

23/02/2009 4:19''

L’Ajuntament de Girona i l’empresa Nataliton SL signen un conveni de donació d’un vitrall de l’artista Domènec Fita

28/07/2015
Escenaris

Teatre per a petits i grans a FiraTàrrega

06/09/2010

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]