Edició 4.312 (des del 27/09/2007)
Edició 4.312 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 5 octubre 2015

Ellos + Joe Crepúsculo a La Capsa

El proper divendres 9 d'octubre de 2015 cartell doble amb Ellos i Joe Crepúsculo i els seus nous treballs

El proper divendres 9 d’octubre cartell doble i explosiu amb dos projectes que van a La Capsa a presentar els seus últims treballs, Pop Cabrón i Nuevos Misterios de Ellos i Joe Crepúsculo respectivament.

Ellos

Pop Cabrón, el seu cinquè àlbum autoproduït, està inspirat en la dècada dels vuitanta amb un so electrònic marcadament clàssic i evocador que ha estat gravat amb una bona col•lecció de guitarres, baixos, bateries, caixes de ritme i sintetitzadors vintage, usant equip analògic de finals dels setanta i principis dels vuitanta.

En les seves cançons trobem frescor, experimentació barroca, guitarres contundents, melodies bizarras i rodones i lletres amb una poc amagada càrrega corrosiva… com bé diuen, amb Ellos podrem disfrutar de “mucho ruido y muchas nueces“.

 

Joe Crepúsculo

Arriba a La Capsa l’indomable Joe Crepúsculo amb un nou disc, el setè i més eclèctic de tots, Nuevos Misterios. I és que aquest català afincat a Madrid sap perfectament jugar amb el so teixint grans hits capaços de moure’s entre estils diversos que fan poc classificable aquest pop bizarro que ens regala.

I és que la seva és abans que tot una proposta fresca, ballable, despreocupada que ens arrossega a la pista de ball sense fre. En aquest darrer treball podem trobar sons latin jazz, alguna cosa de TRAP, sintes desbocats i palmas flamencas… Mescles impossibles? No per a ell! Imaginació, joc i potència són només algunes de les seves armes.

.músicadiscellosjoe crepúsculola capsa]

Música

Gerard Quintana i Jordi Batiste anuncien una segona data de l?espectacle Tornarem a ser lliures

19/05/2012
Escenaris

Dos números del National Circus of Pyongyang de Corea del Nord i un de la Jinan Acrobatic Troupe de la Xina s’emporten els tres elefants d’or del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona

26/02/2018
Escenaris

La Banda presenta el seu darrer espectacle

02/06/2009 5:21''
Lletres

La gran novel·la sobre Verdaguer. La vida agosarada de l’home que va tornar la dignitat als catalans

19/04/2015 04:04