Edició 4.662 (des del 27/09/2007)
Edició 4.662 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 18 abril 2016

El tercer cap de setmana d’Strenes omple de música la ciutat de Girona

Els clàssics com Quimi Portet o Marina Rossell tornen a fer les delícies d’un públic exigent

El bon estat de la música feta als Països Catalans queda palès setmana rere setmana de l’Strenes. No només amb clàssics com Quimi Portet, que va presentar el seu nou disc Ós Bipolar al Teatre Municipal o Marina Rossell que va presentar el seu nou espectacle “Cançons de Resistència”, davant de públics tots dos totalment entregats; sinó també amb les actuacions de grups que van tocar en altres edicions de l’Strenes que enguany arribaven plenament consolidats, com Els Catarres que van exhaurir les entrades de l’Auditori de Girona o Joan Colomo, que va actuar per primera vegada en molts mesos per a presentar el seu nou disc Sistema, a una plaça Sant Feliu pràcticament plena.

Una altra de les apostes que va triomfar aquest cap de setmana va ser el 5è aniversari de Reggae Per Xics de The Pengüins, que també tenia l’Auditori de Girona gairebé exhaurit.

Com era d’esperar, la plaça Sant Feliu va quedar petita amb l’actuació dels valencians ZOO, que van convocar més públic que mai en aquest escenari tan idíl·lic, que va obrir a mitja tarda la cantant Maïa Vidal.

També cal destacar la qualitat dels concerts de presentació de The Risas a La Mirona, de la gironina Paula Grande i de Xebi SF a l’Auditori de la Mercè o de Cesk Freixas amb Roc Casagran a la Casa de Cultura.

La setmana vinent, el darrer cap de setmana de l’Strenes
El darrer cap de setmana de l’Strenes acollirà algunes de les actuacions més esperades i especials. Per un costat, Sopa de Cabra presenta oficialment Cercles a Girona amb l’Auditori exhaurit des de fa setmanes. Per altra banda, Macaco protagonitzarà el gran concert de clausura a un escenari inèdit a les escales de la Catedral.

festivalgironastrenes

Música

L’Orquestra Barroca de Barcelona ens recorda que no tot és hivern amb Vivaldi al Palau

27/01/2020
Cinema

Tim Burton produeix ‘Número 9’, una cinta amb un prodigiós nivell visual

30/12/2009 01:55
Cinema

Un film sobre l’escàndol de la pedofília a l’església catòlica

24/07/2008 2:10''
TendènciesTurisme

Jan Arias, il·lustrador, protagonista del segon capítol de Catalans a Nova York

09/08/2010 04:42