Edició 4.503 (des del 27/09/2007)
Edició 4.503 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 15 juny 2015

El Teatre Grec acull un espectacle basat en tres textos de William Shakespeare del 16 al 19 de juliol

A partir del dijous 16 de juliol i només fins al diumenge 19, es podrà veure a l'escenari del Teatre Grec l'espectacle 'Amor & Shakespeare'

‘Amor & Shakespeare’ és un viatge per les diverses maneres de viure la passió amorosa, vistes a través dels personatges que habiten les comèdies del dramaturg anglès, i protagonitzat per Ariadna Gil, Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Aleix Albareda, Àlex Casanovas, Joel Joan  i Jordi Boixaderas. L’espectacle està dirigit per Josep Maria Mestres, amb dramatúrgia de Guillem-Jordi Graells i traducció de Joan Sellent.

Proteu i Júlia, Valentí i Sílvia d’Els dos cavallers de Verona; Benedicte i Beatriu, Claudi i Hero de Molt soroll per no res, i el quartet de cavallers i el quartet de dames de Treballs d’amor perduts… Totes aquestes parelles representen algunes de les moltes maneres en què esclata i es manifesta l’amor i que poden anar dels idil·lis encisadors als amors galants i superficials, de les astúcies gens netes a les hostilitats aparents que amaguen les febleses. Aquestes històries, interpretades ara per un planter excel·lent d’actors i actrius, es van escriure fa quatre-cents anys però els sentiments amorosos amb prou feines han canviat. Els conflictes sentimentals retratats per Shakespeare, del naixement del qual es va celebrar el 450 aniversari el passat 2014 desfilaran davant dels nostres ulls amb les intervencions del clàssic fool shakespearià i amanits amb música i cançons. Les mil cares de l’amor, segons el dramaturg més gran de tots els temps: un Shakespeare essencial.  

> Informació complementària

amorgrecshakespeareteatre

Escenaris

Claudio Tolcachir estrena a Temporada Alta ‘L’omissió de la família Coleman’

17/10/2018
Cinema

Jaume Balagueró produeix la cinta de terror “Summer Camp”

11/06/2016
Música

Desprès de treballar amb Nelly Furtado, la cantant farà un concert al Liceu de Barcelona

01/12/2014 04:44
Videoclips

El Chico Con La Espina En El Costado

20/09/2007 M:SS''