Edició 4.627 (des del 27/09/2007)
Edició 4.627 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 12 agost 2013

El Teatre Bescanó ven el 67% de les entrades en espectacles per a adults i familiars amb «Tria el Preu»

fins i tot debatent la possibilitat de doblar algun espectable Els que vulguin acollir-se a «Tria el Preu» durant aquest agost, els descomptes suposen un estalvi d’entre el 50% i 60% del preu habitual.

«El nostre propòsit és acostar la gent a la cultura i que el preu de l’entrada no sigui una excusa per a que ningú es quedi sense teatre. Si abans teníem pensat vendre 1.000 entrades a 12€ ara volem arribar al doble d’espectadors però a meitat de preu!. D’aquesta manera intentem també aconseguir que la gent conegui el nostre teatre, creant, així, nou públic. A més, sabem de molta gent que ha aprofitat per a comprar entrades per 2 o 3 espectacles, quan abans només en comprava per un», explica Quim Marcé, director del teatre.

Aquesta nova iniciativa va començar el dia 10 de juliol quan es va posar a la venda 2.200 entrades per a espectacles familiars i per a públic adult. Durant el mes de juliol es van vendre un 67% de les entrades gràcies a la promoció «Tria el preu», que consisteix en vendre entrades a un preu reduït durant els mesos de juliol i agost i la primera quinzena de setembre. Com més aviat es fa la compra, superior és l’estalvi en les entrades.

La bona acollida d’aquesta promoció ens ha permès plantejar-nos una segona actuació de Capri amb Joan Pera i ampliar l’aforament a tres espectacles, Smiley, El Rei Borni i Cosmètica de l’Enemic, que estaven pensats per a fer-los en format mitjà, amb una grada per al públic a sobre l’escenari. Gràcies a la compra massiva d’entrades, aquestes actuacions passaran a tenir l’aforament total del teatre. Per tant, això suposarà un augment de 900 entrades més disponibles per a la promoció «Tria el Preu», amb la quan es preveu arribar a la venda de 3.100 entrades a preu reduït.

El mes de juliol, per exemple, es van vendre un 70% de les entrades de la promoció per a les dues obres destinades al públic familiar, Les Avantures dels Germans Garapinyada i Aladdí. Dels espectacles d’Albert Pla i la Cia. Divinas, es va arribar al 50% de l’aforament, el 85% amb Capri de Joan Pera i d’entre el 80% i 90% dels espectacles Smiley, Cosmética de l’Enemic i El Rei Borni.

Però aquí no s’acaba, perquè durant el mes d’agost seguim…

En el cas dels espectacles destinats als adults, Joan Pera, Lluís Soler o Albert Pla, els espectadors podran gaudir d’un 50% d’estalvi durant el mes d’agost. El preu serà de 8€.

Aquells que es vulguin beneficiar dels espectacles destinats al públic infantil i familiar podran gaudir d’un 60% d’estalvi amb Els Germans Garapinyada i Aladdí. El preu és de 3€ si es compra durant l’agost.

I, per acabar, en la majoria dels espectacles musicals pagareu 1€ menys (corresponent a la despesa de gestió) en la compra de totes les entrades anticipades que es facin abans del 15 de setembre.

 Tendències

La fira de circ Trapezi 2015 amplia les seves activitats professionals

02/05/2015
Exposicions

L’Espai Santa Caterina de Girona s’estrena amb l’exposició “Llapis i…acció! Roser Capdevila dibuixa”

25/05/2014
Tendències

El portal Gironanoticies.com estrena un disseny més interactiu i amb múltiples novetats

15/12/2014
Cinema

L’Alternativa arriba a la seva 26a edició recordant la caiguda del Mur de Berlín

09/11/2019