Edició 4.092 (des del 27/09/2007)
Edició 4.092 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 30 maig 2013

El Teatre Alegria de Terrassa presenta l’estrena de l’adaptació de l’obra original del filòsof Jean-Paul Sartre, A porta tancada

Seguint en la línia de temporades anteriors, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) torna a obrir les portes de l’Alegria a una companyia terrassenca amateur per presentar el seu treball. Enguany, Therkas Teatre és la jove companyia de la ciutat escollida per   representar la seva última creació. El repartiment està format pels actors Marc Talló, David Segú, Karla Ramos i Esther Lázaro, que es ficaran a la pell d’un majordom, un intel·lectual dubitatiu, una lesbiana proletària i una jove casada amb un vell ric.

 

A porta tancada és la representació de la vida més enllà de la mort, en la qual el càstig dels tres personatges principals és romandre tancats a la mateixa habitació per a tota l’eternitat. Ben aviat descobriran que els veritables instruments de tortura d’aquell infern particular són ells mateixos: són esclaus de la mirada denunciadora de l’altre. D’aquesta peça existencialista, crítica i molt actual, va sorgir la cita més famosa de Sartre: “l’infern són els altres”.

 

A A porta tancada els personatges exploren la influència de la mirada de l’altre en la psique personal i, com a través d’aquesta, l’individu és jutjat i condemnat. És el retrat d’una societat on cadascú esdevé jutge dels demés i on supeditem massa sovint els nostres actes i paraules a l’opinió dels altres.

 

sartre a porta tancada CAET Terrassa

TendènciesTurisme

Carmen Vidal protagonitza la novena entrega de Catalans a Nova York

07/08/2011 05:48
Música

El Teatre Clavé i La Nostra Dansa organitzen un taller de gospel obert a tothom

17/03/2015
Cinema

‘La mejor oferta’, la pel·lícula més perturbadora de Giussepe Tornatore

05/07/2013
Lletres

L’autor ha aconseguit novel·lar aquell petit relat que el va dur a ser finalista als premis Just Casero

18/06/2018 08'35''