Edició 4.010 (des del 27/09/2007)
Edició 4.010 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 30 maig 2013

El Teatre Alegria de Terrassa presenta l’estrena de l’adaptació de l’obra original del filòsof Jean-Paul Sartre, A porta tancada

Seguint en la línia de temporades anteriors, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) torna a obrir les portes de l’Alegria a una companyia terrassenca amateur per presentar el seu treball. Enguany, Therkas Teatre és la jove companyia de la ciutat escollida per   representar la seva última creació. El repartiment està format pels actors Marc Talló, David Segú, Karla Ramos i Esther Lázaro, que es ficaran a la pell d’un majordom, un intel·lectual dubitatiu, una lesbiana proletària i una jove casada amb un vell ric.

 

A porta tancada és la representació de la vida més enllà de la mort, en la qual el càstig dels tres personatges principals és romandre tancats a la mateixa habitació per a tota l’eternitat. Ben aviat descobriran que els veritables instruments de tortura d’aquell infern particular són ells mateixos: són esclaus de la mirada denunciadora de l’altre. D’aquesta peça existencialista, crítica i molt actual, va sorgir la cita més famosa de Sartre: “l’infern són els altres”.

 

A A porta tancada els personatges exploren la influència de la mirada de l’altre en la psique personal i, com a través d’aquesta, l’individu és jutjat i condemnat. És el retrat d’una societat on cadascú esdevé jutge dels demés i on supeditem massa sovint els nostres actes i paraules a l’opinió dels altres.

 

sartre a porta tancada CAET Terrassa

Escenaris

L’espectacle burlesc “Menjar” fa una “crítica creativa” a la indústria alimentària a través de l’humor

05/05/2017
Música

Eikostate treu al mercat el seu primer treball, ‘Tribute of perseverance’

13/09/2011
Música

Manel tanquen divendres la novena edició del festival Sons del Món amb totes les entrades

27/07/2016
Cinema

Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke protagonitzen el remake del western “Los siete magníficos”

23/09/2016 02:19