Edició 4.814 (des del 27/09/2007)
Edició 4.814 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 21 abril 2015

El segon cap de setmana d’Strenes recull moments inoblidables

Macedònia va protagonitzar un dels moments més emocionants al convidar a l’escenari en Joan, el nen que ha inspirat el seu nou disc, “El món és per als valents”

El segon cap de semana del Festival Strenes ha destacat per la gran quantitat de moments intensos que ha pogut viure el públic que s’ha acostat a Girona.

Andrea Motis i Joan Chamorro acompanyats de l’Orquestra Nacional d’Andorra van firmar un concert sublim. Xavi Sarrià & Feliu Ventura van satisfer el públic que havia exhaurit les entrades des de feia dies. 

També cal ressaltar la posada en escena de Cris Juanico a l’hora de presentar el seu “F(a)usta”, que va captivar tot el públic. El mateix va passar amb l’estrena del nou disc de Tom Hagan que va oferir dos concerts molt especials.

També hi ha hagut moments de ball i molta intensitat musical als concerts de Mazoni que estrenava la seva gira dels 10 anys al Teatre Municipal, d’Ebri Knight que estrenaven el disc “Foc!” a La Mirona, de The Seihos, que presentaven el seu darrer elepé “Farewell” davant d’una atapeïda Sala Yeah! Indie Club i The New Raemon que presentava davant d’un públic totalment entregat “Oh Rompehielos” per primera vegada a Girona a la Sala de Cambra de l’Auditori.

Els concerts gratuïts de Haldor Mar i del concurs Intro a la plaça del Mercadal o d’Anna Moliner i Cèlia Pallí als Jardins de la Mercè també han estat molt ben rebut tant per part dels seus seguidors com dels veïns de Girona que s’hi han acostat.

Menció a part mereix el concert de presentació del nou disc de Macedònia, que va viure un moment únic i molt emocionant al convidar a l’escenari a en Joan, el nen que ha inspirat el nou disc del grup, “El món és per als valents”, i que protagonitza la cançó “Joan”.

> Informació complementària

festival strenesgirona

Exposicions

Barcelona – València – Palma: una història de confluències i divergències

11/08/2010
Lletres

Jordi Finestres revela un dels grans misteris de la nostra història: de qui fou el tret de gràcia que va posar fi a la vida de Lluís Companys?

05/10/2015
TendènciesTurisme

La segona Marxa Popular entre vinyes inaugura el Vívid 2018 a la Costa Brava

29/03/2018
Exposicions

Una mostra de Franti?ek Kupka a la Fundació Miró

27/11/2009

L’home llop i la bèstia interior alliberada, leitmotiv de Sitges 2021

Farà 80 anys de l'estrena de 80è aniversari de l'estrena de L'home llop (The Wolf Man, George Waggner, 1941)

Redacció.- La 54a edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 7 al 17 d’octubre de 2021, tindrà com a leitmotiv la figura llegendària de l’home llop com a principal representant iconogràfic del tema clàssic de la bèstia interior o la dualitat interna en l’ésser humà. Casualment, l’any […]