Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 25 agost 2016

El SAT! inaugura la programació de dansa amb l’humor de la Cia. Mar Gómez i taquilla inversa

Así en la tierra como en el cielo el darrer espectacle de la Cia. Mar Gómez inaugurarà la temporada 2016-2017 del SAT! Sant Andreu Teatre els dies 9 i 10 de setembre.

Redacció.- Así en la tierra como en el cielo, la darrera creació de Cia. Mar Gómez, inaugurarà la temporada de dansa 2016-2017 al SAT! Sant Andreu Teatre els dies 9 i 10 de setembre a les 20.30h.  Es tracta d’un muntatge sarcàstic de dansa i teatre que reflexiona sobre la mort d’una manera molt gamberra. Quatre intèrprets masculins pertanyents a diferents generacions, protagonitzen aquesta peça que és el resultat d’una creació col·lectiva entre els ballarins (Álvaro de la Peña, Carlos Fernández, Matías Marré i Xavier Martínez) i Mar Gómez, que en aquesta ocasió no surt a l’escenari. Junts, i amb molt d’humor, exploren la possibilitat de que el més enllà real, el que ens espera després de la mort, sigui una simple prolongació dels problemes, anhels i pors de la vida a la terra. La única esperança en aquesta eternitat surrealista de Mar Gómez és l’atzar, que portarà els protagonistes a viure situacions del tot imprevisibles i arrencarà més d’una rialla a la platea. 

Seguint la tendència iniciada la temporada passada, aquest espectacle inaugural es pagarà mitjançant taquilla inversa, és a dir, l’espectador decidirà el preu de l’entrada després de veure la funció.  L’objectiu de la taquilla inversa és obrir i fer accessible la dansa en tots els sentits.

La programació de dansa continuarà a l’octubre amb l’estrena de KOVA – GEOGRAPHIC TOOLS, una producció de La Veronal on la companyia mostra l’essència del seu codi de moviment, que ha desenvolupat en els seus últims anys i que ha batejat amb el nom de “kova”. El novembre, Increpación Danza presentarà la versió extensa de la peça de dansa, teatre i flamenc All about que reflexiona sobre el pas del temps. Al desembre, Thomas Noone Dance, companyia resident al SAT!, celebra el seu 15è aniversari amb un programa doble de noves produccions Breathless i Still, on Thomas Noone interpretarà una coreografia creada pels seus ballarins. El 2017 arrencarà amb Iron Modvm, un espectacle especial de dansa urbana per commemorar, també, un aniversari: els deu anys del col·lectiu Iron Skulls. Al febrer serà el torn de l’artista Sara Cano, que estrena a Barcelona A Palo Seco, on acompanyada del cantautor Alberto Funes, podrem seguir el seu procés de recerca d’un llenguatge propi dins del flamenc contemporani. Al març, el SAT! acollirà dos dels quatre projectes finalistes dels Premis Coreogràfics de l’Instiut del Teatre i després del Festival Dansat, el mes de maig, la companyia Sharon Lavi tancarà la programació amb Punto y seguido, claqué.

Pel que fa a la programació familiar, el SAT! aixeca el teló el 24 i 25 de setembre amb dos espectacles per a nadons de La Petita Malumaluga on els espectadors seuran a dalt l’escenari, i continua a l’octubre amb  El Petit Príncep, de N54 Produccions.

I pel que fa a la programació musical, del 15 al 18 de setembre, un any més, el Jazzing, Festival de Jazz de Sant Andreu, passarà per l’escenari del SAT! amb 5 concerts: concert inaugural amb ”Joan Chamorro presenta a…” amb el mateix Chamorro, Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payés, Marc Martín i Joan Mar Sauque;  Luigi Grasso & Friends el divendres 16; Pol Omedes with Strings i Martin Leiton el dissabte, i concert de clausura el diumenge 18 amb la Sant Andreu Jazz Band que celebra el seu 10è aniversari.

> Informació complementàriaLletres

“Viure perillosament” un recull de contes protagonitzat per catorze dones lliures i independents

18/11/2019
Exposicions

Arts Santa Mònica inicia la programació d?estiu

29/06/2009
Exposicions

Jordi Barre l’encantador, una exposició que homenatja a l’artista nordcatalà

30/07/2013
Cinema

Arriba ‘Un cuento chino’, llargmetratge argentí protagonitzat per Ricardo Darín

17/06/2011 02:19

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]