Edició 3.769 (des del 27/09/2007)
Edició 3.769 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 24 agost 2013

El rei borni obrirà la nova temporada del BARTS

Casa Terrat presenta aquesta comèdia àcida i molt divertida que va exhaurir les localitats a la sala Flyhard de Barcelona i al Teatro Lara de Madrid

El rei borni obrirà la nova temporada del BARTS el proper 31 d’agost. Casa Terrat presenta aquesta comèdia àcida i molt divertida que va exhaurir les localitats a la sala Flyhard de Barcelona i al Teatro Lara de Madrid. Marc Crehuet, guionista i director de la sèrie Pop ràpid, porta al BARTS la seva aclamada obra en un format especial i únic a quatre bandes, amb l’escenari situat al bell mig de l’audiència. Hi participen els actors Miki Esparbé, Alain Hernández, Xesc Cabot, Ruth Llopis i Betsy Turnez.

El David és un policia antiavalots que ha buidat l’ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat. Un espectacle proper, àcid i quotidià i un drama sobre la violència legalitzada que esdevé, en clau de comèdia, una profunda i actual reflexió sobre el nostre temps.

Marc Crehuet ha estat creador, guionista i director de la sèrie Pop ràpid, de TVC i Moiré Films (dues temporades de 13 episodis de 25 minuts). Ha sigut coguionista de la sèrie Àngels i Sants (TVC) i ha col·laborat en l’escriptura de guions de llargmetratges (Uno, amb Alex Mañas), tvmovies (El buscador) per Fair Play produccions i programes per TVC (La nit del master, Una altre història -programa pilot), entre d’altres. El rei borni és la seva segona obra de teatre, després de Connexions (2007), una comèdia sobre els portals de relacions a Internet.

 Videoclips

Alexandre Rexach

17/05/2009 02:40''
Arts

El Mume inaugura l’exposició “J’ai dessinée la guerre. La mirada de Françoise i Alfred Brauner”

27/04/2016
MúsicaVideoclips

XEIC! presenten el seu nou videoclip “Batecs”

07/07/2014
Cinema

Ventura Pons interpreta els relats de Quim Monzó a 1000 cretins

27/01/2011 01:35