Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 1 març 2016

El Poble Espanyol celebra la primavera amb “De flor en flor”, el primer i únic festival de flors i jardins de Barcelona

El Poble Espanyol de Barcelona celebrarà aquest any la primavera amb una gran festa de colors i sensacions dirigida a tota la ciutadania. “De flor en flor” és el nom del primer i únic Festival de Flors i Jardins que es fa a Barcelona i que tindrà lloc a l’emblemàtic recinte de Montjuïc del 24 al 28 de març.

Durant aquestes dates, passejar pel Poble serà tota una experiència pels sentits. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Barcelona, el Jardí Botànic i l’Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres, inclourà decoracions florals en deu espais del recinte i una llarga llista d’activitats per a tota la família: una exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral a càrrec de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya, un concurs de pintura ràpida obert a nens i adults i música en directe (blues i guitarra clàssica) en diversos horaris.

 

Una llarga llista de tallers per a totes les edats

La programació es completarà amb una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats:

  • Pagesos per un dia (taller d’hort urbà)
  • Jardineria i reciclatge per a nens i nenes
  • Plantes aquàtiques (els més petits es podran endur un nenúfar a casa!)
  • Iniciació al cactus
  • Art floral per a petits i grans
  • Què és una tillàndsia i com l’hem de cuidar?
  • Els bonsais, eterns desconeguts
  • Orquídies, molt més que una flor bonica

A tot el programa d’activitats cal sumar-hi també diverses xerrades dirigides al públic en general i als professionals del sector.

Un projecte integrador, sostenible i solidari

 

barcelonaDe flor en flormontjuicPoble Espanyol

Tendències

Nou portal web dedicat a les exposicions

25/05/2013
Música

Prova

18/07/2012
Música

Homenatge al mestre del reggae

09/04/2011
Cinema

“Un toque de violencia”, una pel·lícula de Jia Zhang-ke

19/07/2014

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]