Edició 4.160 (des del 27/09/2007)
Edició 4.160 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 21 setembre 2010

El novè Invictro assoleix objectius

La pluja obliga a cancel·lar 3 actuacions però la resposta global de públic i professionals als espais inVICtro durant tot el cap de setmana és molt positiva

?S’han acomplert les espectatives que ens havíem posat? afirmava Eva Vilaró, directora artística de l’inVICtro, a l’hora de valorar la novena edició d’inVICtro (17 i 18 de setembre de 2010). ?Les actuacions dels grups han estat a l?alçada i han demostrat la qualitat de les propostes més emergents. Hem comptat amb una alta presència de públic i professionals del sector?. Vilaró es referia d’aquesta manera a les 11 actuacions que finalment varen poder-se fer enguany, tot i tenir-ne 14 de programades.

Les actuacions de Samitier, Inspira i At versaris i Asstrio van haver d’anul·lar-se a causa de la pluja i per motius de seguretat. Vilaró va agrair ?la paciència dels grups i la seva comprensió al no poder actuar? i va minimitzar-ne les conseqüències destacant tota la feina que s’ha pogut fer fora dels escenaris per fer conèixer aquests grups.

En aquest sentit, Vilaró va destacar la feina feta durant els dies de Mercat al recinte firal, on l?inVICtro va rebre nombrosos grups que van presentar les seves propostes per properes edicions, així com programadors tant del país com internacionals, interessats per la programació de l?inVICtro i demanant informació dels grups.

L’espai inVICtro dins el recinte firal també ha estat altament utilitzat pels grups que han conformat el cartell inVICtro d’enguany, espai que per alguns d’aquests grups és ?un primer contacte amb el circuit professional? afirma Eva Vilaró.

En la valoració de Josep Maria Dutren, responsable de l’ICIC, va fer de l’actual etapa de relació MMVV ? ICIC (de 2008-2011) va valorar de forma positiva el fet de ?resituar l’inVICtro, reduint el número d’espectacles, però fent una proposta més concreta i de qualitat? i va destacar l’encert i la necessitat d’aquesta programació complementària.

Per acabar, la directora artística d’inVICtro va agrair la cessió d’espai de l’Institut del teatre, un dels escenaris inVICtro, i també a l’ICIC i IMPEVIC pel seu suport en l’organització de l?inVICtro. També va deixar clares les ganes de seguir treballant per la desena edició de l’inVICtro, prevista per l’any vinent.

> Informació complementàriaCultura digital i electrònica

03/03/2009
Música

A ‘Gira el temps’ el grup vol donar un punt de vista optimista envers a una situació social i cultural difícil

06/05/2015 04:38
Lletres

La Llibreria 22 transformarà cada mes l’aparador en una galeria d’art

02/01/2014
Música

El FAR encara la recta final amb Joan Masdéu, Camerata XXI i Alba Forasté i Tothom ho sap amb Marta Marco, Ernest Villegas, Marc Serra i Montse Vellvehí

07/07/2017