Edició 4.371 (des del 27/09/2007)
Edició 4.371 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 27 desembre 2015

El Museu Etnològic amplia l’entrada gratuïta fins al 6 de gener

Després de dos mesos i escaig de la seva inauguració, el Museu Etnològic de Barcelona, com a resposta a la bona acollida ciutadana, amplia l’entrada gratuïta fins al 6 de gener, dia de Reis.

El Museu, que ha tornat a obrir les seves portes després de quatre anys de reformes, ha rebut prop de 20.000 persones que han visitat el museu situat a Passeig de Santa Madrona, número 16. Es pot dir que s’ha seguit amb la bona direcció que ja augurava la inauguració el passat 4 d’octubre, quan més de 1.500 visitants no es van perdre l’acte d’apertura, que va comptar amb diversos actes que representen l’aposta del museu per aportar una dimensió viva a la cultura.

A més, durant aquests dos mesos s’han realitzat diverses activitats, com ara les visites guiades del 48h Open House BCN, que han permès descobrir la dimensió arquitectònica del museu, o la col·laboració amb l’Associació Mexcat per a la cita de Tots Sants, en què el matí del dia 1 de novembre es va instal·lar un altar de muertos mexicà, entre d’altres activitats.

Una mostra de l’èxit dels primers dos mesos de vida del museu és que des de la inauguració s’han ocupa totes les places per a les visites guiades, amb tant d’èxit que totes les places disponibles ja estan reservades fins a la primera setmana de gener.

En fi, com es pot comprovar en aquesta crònica escrita per Josep Viana, president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, el Museu Etnològic és un Museu per pensar, un museu per visitar.

barcelonamuseumuseu etnologic

Exposicions

Sant Feliu de Guíxols inicia la programació de la Casa Irla

03/10/2009
Escenaris

La Setmana de Creació Contemporània concentra 11 grans figures de la creació contemporània catalana i internacional

13/11/2013
Cinema

“Invencible”, la nova pel·lícula d’Angelina Jolie com a directora

26/12/2014
Música

Populina, nou concert de Manel Camp i Llibert Fortuny a l’Auditori

11/01/2012