Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 27 desembre 2015

El Museu Etnològic amplia l’entrada gratuïta fins al 6 de gener

Després de dos mesos i escaig de la seva inauguració, el Museu Etnològic de Barcelona, com a resposta a la bona acollida ciutadana, amplia l’entrada gratuïta fins al 6 de gener, dia de Reis.

El Museu, que ha tornat a obrir les seves portes després de quatre anys de reformes, ha rebut prop de 20.000 persones que han visitat el museu situat a Passeig de Santa Madrona, número 16. Es pot dir que s’ha seguit amb la bona direcció que ja augurava la inauguració el passat 4 d’octubre, quan més de 1.500 visitants no es van perdre l’acte d’apertura, que va comptar amb diversos actes que representen l’aposta del museu per aportar una dimensió viva a la cultura.

A més, durant aquests dos mesos s’han realitzat diverses activitats, com ara les visites guiades del 48h Open House BCN, que han permès descobrir la dimensió arquitectònica del museu, o la col·laboració amb l’Associació Mexcat per a la cita de Tots Sants, en què el matí del dia 1 de novembre es va instal·lar un altar de muertos mexicà, entre d’altres activitats.

Una mostra de l’èxit dels primers dos mesos de vida del museu és que des de la inauguració s’han ocupa totes les places per a les visites guiades, amb tant d’èxit que totes les places disponibles ja estan reservades fins a la primera setmana de gener.

En fi, com es pot comprovar en aquesta crònica escrita per Josep Viana, president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, el Museu Etnològic és un Museu per pensar, un museu per visitar.

barcelonamuseumuseu etnologic

Lletres

El llibre El laberint de la felicitat, escrit per Àlex Rovira i Francesc Miralles és un èxit de vendes i s’ha traduït a 10 idiomes

10/07/2013
Cinema

El Festival de Sitges creua l’Atlàntic amb el Sitges America Tour

21/05/2015
Escenaris

El Teatre de Salt presenta tota la programació de la temporada 2020

17/12/2019
Exposicions

Per a què serveixen els artistes?

01/07/2009

El Mercat de Música Viva de Vic presenta una àmplia oferta digital i actuacions presencials al setembre

El MMVV se celebrarà del 14 al 19 de setembre amb l’objectiu prioritari de promoure la contractació de concerts

Redacció.-  El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) encara una 32a edició excepcional, adaptada a les circumstàncies actuals. Enmig de la crisi causada per la Covid-19, el Mercat es reinventa per continuar oferint una àmplia oferta als professionals del sector i una programació singular i diversa carregada d’estrenes per a tots els públics. El […]