Edició 4.665 (des del 27/09/2007)
Edició 4.665 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 24 març 2015

El Museu del Cinema s’adhereix a la #MuseumWeek

La iniciativa que pretén, durant la setmana del 23 al 29 de març, posar en relació i fomentar el diàleg entre usuaris i museus d’arreu del món a través de Twitter

Els museus d’arreu del món s’han unit per organitzar una experiència interactiva única: la #MuseumWeek. La Setmana dels Museus serà una setmana en què s’utilitzarà la xarxa de microblogging Twitter per posar en contacte els museus amb persones interessades amb l’art, la història, la ciència i la cultura en general i també per fomentar el diàleg i la interacció entre usuaris i equipaments museístics.

De moment 1.800 museus d’arreu del món ja han confirmat la seva participació a la iniciativa i el Museu del Cinema en serà un. Amb aquesta proposta el Museu podrà oferir als seus seguidors aquest projecte multicultural, podrà descobrir noves persones interessades en la institució i podrà gaudir d’una conversa més àmplia amb aquelles persones que comparteixen els seus interessos.

La setmana va arrencar ahir dilluns 23 de març, i es tancarà el diumenge dia 29. Cada dia de la setmana estarà dedicat a una temàtica determinada. Per poder seguir les converses es facilitarà l’etiqueta #MuseumWeek i una altra etiqueta per cadascuna de les temàtiques. Avui, dimarts 24 de març, és el torn dels records amb l’etiqueta #souvenirsMW; el dimecres 25 l’arquitectura en serà protagonista (#architectureMW); el dijous 26 els usuaris recorreran a la inspiració (#inspirationMW), el divendres a les activitats familiars amb el hashtag #familyMW, el dissabte hauran de compartir el que més els ha agradat del museu amb l’etiqueta #favMW, i el diumenge (#poseMW) serà el moment de fer “memes” i “selfies” amb els museus com a teló de fons.

El Museu del Cinema realitzarà cada dia piulades referents a cadascuna de les temàtiques per iniciar i fomentar les converses i la participació. 

> Informació complementària

museu del cinemamuseusSetmana dels museusTwitter

Tendències

El portal Gironanoticies.com estrena un disseny més interactiu i amb múltiples novetats

15/12/2014
Escenaris

El grup Le Croupier, en aquesta ocasió, està acompanyat dels cantants i intèrprets Faló Garcia, Xevi Quiño, Toni Huertas, David Benítez i Josep Picot.

28/10/2014 04:37
ArtsLletres

Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Gironès

04/08/2014 04:09
Música

Girona acollirà “Dones a la Mar”, un concert d’havaneres en clau femenina a benefici de la Fundació SER.GI

05/07/2017

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona-FITAG arriba a les vint edicions

Es celebrarà del 25 al 29 d’agost

Redacció.- El FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) es portarà a terme del 25 al 29 d’agost i aquest 2020 arribarà a les vint edicions. Per tant, el festival d’enguany serà una celebració, tant teatral com per a la ciutat i els seus actors i actrius amateurs. Una de les activitats programades en […]