Edició 4.036 (des del 27/09/2007)
Edició 4.036 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 12 juliol 2012

El Milestone Project re-decora la ciutat de Girona

Artistes urbans nacionals i internacionals creen murals i grafits a diversos espais de la capital gironina

El nou esdeveniment cultural Milestone Project, que es celebra per primera vegada a Girona, ja està en marxa. El passat cap de setmana, un grup d’artistes urbans nacionals i internacionals van iniciar els seus murals i grafits a diversos espais de la ciutat. Les creacions, que es troben ja força avançades, configuren les propostes de la categoria Street Art del Milestone Projecte que també programa activitats relacionades amb la música, la gastronomia i el pensament.
Erica Il Cane, Momo, Lucy McLauchlan, MoneyLess, Interesni Kazki, Boris Hoppek i Vhils són els artistes urbans que participen en aquesta primera edició. Els visitants de Milestone Project ja poden descobrir en alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat l’emprenta dels treballs artístics. Són murals o grafits, alguns de grans dimensions, elaborats amb diverses tècniques.
Bona part dels artistes participants han treballat en els espais més concorreguts de les principals ciutats occidentals com Londres, París, Nova York o Berlín. 
> Informació complementària

girona

Arts

Constanza Macras presenta “I’m not the only one” part II

25/09/2012
Escenaris

Els 20 d’anys de l’escola de música dels Amics de la Unió

27/04/2016
Cinema

Entranyable Elena Anaya a “Todos están muertos”

30/05/2014
Escenaris

Jordi Díaz donarà classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones al teatre Club Capitol

19/08/2015