Edició 3.651 (des del 27/09/2007)
Edició 3.651 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 12 juliol 2012

El Milestone Project re-decora la ciutat de Girona

Artistes urbans nacionals i internacionals creen murals i grafits a diversos espais de la capital gironina

El nou esdeveniment cultural Milestone Project, que es celebra per primera vegada a Girona, ja està en marxa. El passat cap de setmana, un grup d’artistes urbans nacionals i internacionals van iniciar els seus murals i grafits a diversos espais de la ciutat. Les creacions, que es troben ja força avançades, configuren les propostes de la categoria Street Art del Milestone Projecte que també programa activitats relacionades amb la música, la gastronomia i el pensament.
Erica Il Cane, Momo, Lucy McLauchlan, MoneyLess, Interesni Kazki, Boris Hoppek i Vhils són els artistes urbans que participen en aquesta primera edició. Els visitants de Milestone Project ja poden descobrir en alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat l’emprenta dels treballs artístics. Són murals o grafits, alguns de grans dimensions, elaborats amb diverses tècniques.
Bona part dels artistes participants han treballat en els espais més concorreguts de les principals ciutats occidentals com Londres, París, Nova York o Berlín. 
> Informació complementària

girona

Música

Sessions de personalització del nou disc d’Els Catarres

29/11/2011
Arts

Walter Astrada, recent guanyador del Premi Nacional de Fotoperiodisme, impartirà una Masterclass al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

19/11/2011
Cinema

‘En otro país’, escrita i dirigida per Hong Sangsoo

24/05/2013
Escenaris

El Torneig Medieval Nocturn tornarà a formar part de la Setmana Medieval de Montblanc

18/04/2016