Edició 4.377 (des del 27/09/2007)
Edició 4.377 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 28 novembre 2015

El “Màgic Elixir” de Joan Font i Alberto Garcia Demestres allibera el seu encanteri sobre els Amics de l’Òpera de Sarrià

Dimecres al matí, al Teatre de Sarrià, es va presentar “El Màgic Elixir”. Es tracta d’un espectacle en català basat en una de les òperes més importants i famoses de la història de la música: “L’Elisir d’Amore”, de Gaetano Donizetti.

És una adaptació de Joan Font, fundador de Comediants, que alhora en farà la direcció escènica i amb els textos i la creació musical del compositor Alberto Garcia Demestres. La direcció artística i la preparació musical va a càrrec del reconegut tenor Raúl Giménez. Darrera d’aquest projecte hi ha l’experiència i la direcció de l’Acadèmia Concertante, amb una trajectòria innovadora i consolidada en l’ensenyament musical.

El “Màgic Elixir” explica la història de set joves d’avui en dia. Dos músics i cinc cantants que estan nerviosos i emocionants perquè arriben les Festes de Primavera. Tots formen part d’una nova companyia d’òpera i encara no saben com participaran en aquests esdeveniments. Reben un whatsApp que els hi diu:  “farem l'”Elisir d’Amore” de Donizetti!”. Mentre assagen i van muntant l’òpera, apareixen relacions personals, jocs d’interpretació, moments divertits i surrealistes. Fins que finalment, “El Màgic Elixir”, farà el seu efecte i acaba creant un cant a l’amor i a la primavera, “que la sang altera”.

És un espectacle pensat per a tots els públics. També anirà dirigit al públic escolar que tindran sessions especificades i adreçades a alumnes del Cicle Mitjà i Superior d’Educació Primària i del  primer cicle d’Educació Secundària.

“El Màgic Elixir” s’estrenarà avui dissabte 28 de novembre a les 20.00 hores al Teatre de Sarrià però hi haurà 3 oportunitats més de veure-la: diumenge 29 de novembre a les 12.30 hores, dissabte 12 de desembre a les 18.00 hores i diumenge 13 de desembre a les 12.30 hores.

El Màgic ElixirespectacleL'Elisir d'Amoreòperateatre de sarria

Exposicions

Tarragona inaugura “Joana Biarnés, moda a peu de carrer”, una exposició amb 88 fotografies inèdites de moda dels anys 60 i 70

02/08/2019
Escenaris

El Centre d?arts escèniques de Terrassa comença l?any amb ‘Canigó’, el gran èxit del Nadal al TNC

05/01/2012
Arts

El GGAC estrena a Girona L’ART&WORKS

22/09/2014
Cinema

Del guionista de 21 gramos i Babel

12/03/2009 3:00''