Edició 4.675 (des del 27/09/2007)
Edició 4.675 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 2 gener 2017

El Liceu proposa una experiència audiovisual de 360°

Dins del projecte audiovisual s’han enregistrat dos vídeos en format 360° que permeten al públic endinsar-se en l’escena de l’òpera "La bohème" i el ballet "Coppélia"

Redacció.-El Gran Teatre del Liceu s’estrena amb un dels fenòmens audiovisuals de l’any, el vídeo 360°, que permetrà als espectadors gaudir d’una experiència immersiva mai viscuda abans al Teatre de les Rambles. Gràcies a una tecnologia que permet a l’espectador decidir quina perspectiva vol veure tan sols movent el seu dispositiu, ara és possible viure des de dins l’òpera “La bohème” i el ballet “Coppélia”.

La primera producció que el públic del Liceu podrà experimentar de forma immersiva és “La bohème”, producció del juny de 2016 que gràcies al rodatge en vídeo 360° permet a l’espectador acompanyar els artistes mentre escalfen la veu al camerino, trepitjar l’escenari amb tots ells, ser aplaudit per més de 2.000 persones i viure l’ambient del backstage un cop s’abaixa el teló.  

Aquesta tecnologia és un pas més per donar als espectadors un valor afegit de cada producció i per consolidar el projecte audiovisual del Liceu, que treballa per introduir aquesta experiència en altres produccions de la temporada, a més d’altres iniciatives com la retransmissió en directe de “Rigoletto” i la tercera edició de Liceu a la Fresca,  que durant la temporada 2015/16 va arribar a 121 municipis de Catalunya i a Menorca amb la retransmissió de “La bohème”.

Podeu veure i interactuar amb el vídeo de “La bohème” fent clic aquí (si ho feu des d’un ordinador caldrà que feu clic amb el ratolí per canviar la perspectiva): https://youtu.be/kTfxD5jy3b0 

360ºbarcelonaCoppéliaEl LiceuLa Bohème

Música

Concert Blaumut

14/01/2013
Música

Maria del Mar Bonet, Obeses i un espectacle en record d’Ovidi Montllor a l’Espurnes

29/06/2020
Música

El Barnasants escalfa motors amb dos concerts previs a la inauguració del festival

14/01/2017
Lletres

Onze ciutats catalanes celebren el dia mundial de la poesia

20/03/2009

L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i l’artista plàstica Eulàlia Valldosera presenten “Vers la llum” 

El concert és una coproducció del Grec Festival de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana

Redacció.- Dilluns que ve, 20 de juliol (Sala de Concerts, 21 h), el Palau de la Música Catalana acollirà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu dirigida pel seu titular, Josep Pons, amb un programa titulat “Vers la llum”, en què l’artista plàstica Eulàlia Valldosera realitzarà una performance. L’espectacle, una coproducció del Festival Grec, el […]