Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 13 setembre 2015

El Festival L’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu ofereix dos concerts gratuïts a Gràcia i a Balaguer

Entre el 6 i el 30 de setembre el festival mostrarà la diversitat que hi ha a l’escena jazzística catalana

Aquest diumenge 13 de setembre el Festival l’Hora del Jazz oferirà una doble proposta amb el millor jazz fet a casa nostra. La Plaça de la Vila de Gràcia acollirà els concerts de Rubén Fernández amb Andreu Zaragoza dos músics en constant evolució i els seguiran el trio GoodTimes, BadTimes format per Jordi Matas, Oriol Roca i David Mengual. Per la seva banda el Claustre de Sant Domènec de Balaguer serà l’escenari ideal pel concert de Joan Sanmartí amb la seva formació Quatre Elements amb un repertori de composicions originals.

Com cada setembre, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) organitza el Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, seguint en la línia de presentar propostes ben diverses dins el que és l’actualitat de l’escena catalana i obrint el jazz a nous públics, a més dels habituals del festival.

Enguany és una data ben especial, degut a la celebració dels 25 anys de vida de L’Hora del Jazz, un certamen que ha vist passar el bo i el millor del jazz fet a casa nostra i que, any rere any, puja a l’escenari el més actual i millor de l’escena jazzística catalana.

Amb motiu de l’efemèride, enguany el festival amplia el nombre de concerts. A la plaça de la Vila de Gràcia, nucli del festival, seran 4 els diumenges en què el públic podrà gaudir de les actuacions en directe, ampliant un dia més del que darrerament era l’habitual. Cada diumenge de setembre, dos concerts gratuïts consecutius a partir de les 12h.

En la programació diürna es comptarà amb les actuacions de; Rubén Fernández i Andreu Zaragoza; Good Times, Bad Times; NYC-Texas Connection; Jordi Berni Quartet; Avantbrass i Eladio Reinón Jazz Quintet.

Pel que fa a la programació nocturna a Barcelona s’ha afegit un espai més (Artte) als que ja van participar l’any passat: Cafè del Conservatori del Liceu, Jamboree i Milano Cocktail Bar.

També es recuperarà un col·laborador d’edicions anteriors. Amb l’ajut del Jazz Club Vilafranca, Sergi Sirvent Trio actuarà a l’Auditori del Vinseum, el dissabte 26 de setembre.

> Informació complementària

Festival L'Hora del Jazzjazz

Exposicions

El CCCB homenatja als creadors més arrauxats

11/05/2009 3:11''
Arts

Sies.tv recupera una conversa amb l’artista que va enregistrar el Museu d’Art

18/11/2007 16:45''
Música

El festival Estepa Mediterrània arriba amb 17 actuacions ben variades

21/07/2016
Videoclips

Puerta

08/12/2010 04:01

El colorista mural de Philip Stanton que homenatja els sanitaris ja llueix al metro

L’artista amb la col·laboració de pintures Titanlux ha realitzat la intervenció de gran format a l’estació de Guinardó / Hospital de Sant Pau

Redacció.- L’artista nord-americà Philip Stanton, en col·laboració amb pintures Titanlux, alumnes de l’escola Eina i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha realitzat el mural de gran format que decora el vestíbul principal de l’estació Guinardó / Hospital de Sant Pau de la línia 4 de metro. La intervenció artística, que acoloreix una paret d’uns 60 […]