Edició 4.669 (des del 27/09/2007)
Edició 4.669 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 23 maig 2016

El Festival Jardins de Pedralbes i Sitges s’uneixen per celebrar el 35è aniversari d’Indiana Jones

El Festival Jardins de Pedralbes acollirà la projecció a l'aire lliure del film "A la recerca de l'arca perduda" amb banda sonora en directe

El Festival Jardins de Pedralbes i Sitges s’uneixen per celebrar el 35è aniversari d’Indiana Jones
Una celebració que permetrà reviure aquest clàssic en pantalla gran i amb la banda sonora interpretada en directe
El Festival Jardins de Pedralbes acollirà, els propers dies 19 i 20 de juny, la projecció a l’aire lliure del film A la recerca de l’arca perduda, d’Steven Spielberg, amb motiu del 35è aniversari de la pel·lícula. La banda sonora de John Williams serà interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Ernst van Tiel.  

La projecció, en versió original subtitulada, està dirigida a tots aquells que gaudeixen de la música en directe de qualitat i que demanen viure el cine de manera diferent i especial. La sessió tindrà lloc els dies 19 i 20 de juny a les 22 hores, amb l’obertura del recinte a les 20 hores.

“A la recerca de l’arca perduda (Raiders of the Lost Ark, Steven Spielberg, 1981), primera de les aventures d’Indiana Jones, va ser un secret molt ben guardat per George Lucas, el seu productor i creador, fins el punt que se’n va saber molt poc del seu argument fins a la seva estrena. Viatge nostàlgic a la màgia d’aquells serials i llargmetratges d’aventures de sèrie B del Hollywood dels anys 40 i 50, plens de paratges exòtics, malfactors incansables i noies guerreres.

2016cinemafestivalPedralbessitges

Cinema

L’èxit cinematogràfic de l’any a la Xina i Hong Kong s’estrenarà al Festival Nits

22/05/2017
Música

Martin Solveig i Alesso protagonitzen el segon dia multitudinari de l’Electrobeach

11/07/2015
Escenaris

L?argentí Guillermo Klein a la sala Jamboree

03/05/2008
Cinema

Biopic del poeta i dramaturg Lope de Vega

02/09/2010 01:45

El Museu d’Història de Barcelona ofereix l’espectacle literari musicat Paraules i sons de Barcelona

Als jardins del MUHBA Vil·la Joana

Redacció.- El Museu d’Història de Barcelona – MUHBA ens convida, el 16 de juliol, a un espectacle literari molt especial a l’exterior del MUHBA Vil·la Joana, casa Verdaguer de la literatura de Barcelona. Paraules i sons de Barcelona. Itinerari literari per la ciutat del XIX i XX és un recorregut amb contrapunt musical pels relats […]