Edició 4.675 (des del 27/09/2007)
Edició 4.675 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 21 maig 2015

El Festival de Sitges creua l’Atlàntic amb el Sitges America Tour

Una selecció de films del Festival, com 'El incidente', es projectarà en cinemes nord-americans

El cinema del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya es podrà gaudir també als Estats Units els dies 16 i 17 d’octubre, coincidint amb Sitges 2015, gràcies al Sitges America Tour, una gira de cinc pel·lícules per sales de diverses ciutats nord-americanes. Es tracta d’un nou pas per internacionalitzar el Festival de Sitges, després d’una altra experiència recent a Itàlia.

El Sitges America Tour neix d’un acord entre el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i la distribuïdora Shoreline Entertainment, amb l’objectiu d’internacionalitzar el Festival, donar-lo a conèixer entre el públic nord-americà i contribuir a consolidar-lo com el primer del món dedicat al gènere fantàstic. El Sitges America Tour programarà en diverses sales de la companyia Theatres at Mall of America cinc títols inèdits als Estats Units i que recullen l’essència i el perfil que distingeix Sitges com el primer festival de cinema fantàstic del món.

El primer títol confirmat per a projectar-se al Sitges America Tour és El incidente, film mexicà de ciència ficció dirigit per Isaac Ezban, que narra dues històries paral·leles sobre personatges atrapats en espais il·lògicament infinits. Dos germans i un policia en una escala sense fi, i una família que recorre una carretera que s’estén més enllà de l’horitzó. Una proposta de terror psicològic que es va poder veure a Sitges 2014 i que suposa el debut en el llargmetratge del seu director.

Amb aquesta iniciativa, el Festival amplia les seves fronteres i reforça la seva aposta per la internacionalització, que constitueix una de les línies estratègiques més importants del Festival per als propers anys.

> Informació complementària

estats unitsFestival de SitgesFestival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Cinema

‘Un profeta’ de Jacques Audiard, seleccionada per França com Candidata a l’Oscar 2010 en la categoria de parla no anglesa

25/02/2010 01:45
Cinema

“Focus” amb Will Smith i Margot Robbie

27/03/2015
ArtsTurisme

Escaladei

05/12/2010 03:33
Música

El festival Strenes incorporarà enguany la Pujada de Sant Domènec com un nou escenari de petit format

31/01/2019

L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i l’artista plàstica Eulàlia Valldosera presenten “Vers la llum” 

El concert és una coproducció del Grec Festival de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana

Redacció.- Dilluns que ve, 20 de juliol (Sala de Concerts, 21 h), el Palau de la Música Catalana acollirà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu dirigida pel seu titular, Josep Pons, amb un programa titulat “Vers la llum”, en què l’artista plàstica Eulàlia Valldosera realitzarà una performance. L’espectacle, una coproducció del Festival Grec, el […]