Edició 4.812 (des del 27/09/2007)
Edició 4.812 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 21 maig 2015

El Festival de Sitges creua l’Atlàntic amb el Sitges America Tour

Una selecció de films del Festival, com 'El incidente', es projectarà en cinemes nord-americans

El cinema del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya es podrà gaudir també als Estats Units els dies 16 i 17 d’octubre, coincidint amb Sitges 2015, gràcies al Sitges America Tour, una gira de cinc pel·lícules per sales de diverses ciutats nord-americanes. Es tracta d’un nou pas per internacionalitzar el Festival de Sitges, després d’una altra experiència recent a Itàlia.

El Sitges America Tour neix d’un acord entre el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i la distribuïdora Shoreline Entertainment, amb l’objectiu d’internacionalitzar el Festival, donar-lo a conèixer entre el públic nord-americà i contribuir a consolidar-lo com el primer del món dedicat al gènere fantàstic. El Sitges America Tour programarà en diverses sales de la companyia Theatres at Mall of America cinc títols inèdits als Estats Units i que recullen l’essència i el perfil que distingeix Sitges com el primer festival de cinema fantàstic del món.

El primer títol confirmat per a projectar-se al Sitges America Tour és El incidente, film mexicà de ciència ficció dirigit per Isaac Ezban, que narra dues històries paral·leles sobre personatges atrapats en espais il·lògicament infinits. Dos germans i un policia en una escala sense fi, i una família que recorre una carretera que s’estén més enllà de l’horitzó. Una proposta de terror psicològic que es va poder veure a Sitges 2014 i que suposa el debut en el llargmetratge del seu director.

Amb aquesta iniciativa, el Festival amplia les seves fronteres i reforça la seva aposta per la internacionalització, que constitueix una de les línies estratègiques més importants del Festival per als propers anys.

> Informació complementària

estats unitsFestival de SitgesFestival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Escenaris

La Propeller Theatre Company torna al Temporada Alta amb Ricard III

03/12/2010
Música

L’edició d’aquest any del festival Strenes camí de ser multitudinària

11/03/2017
Cinema

Arriba la Cinquena Edició de la Mostra de Curtmetratges per la Identitat

27/10/2016
Arts

Últims dies per visitar l’exposició ‘Barcelona Col·lecciona”, una mostra del millor art contemporani de les col·leccions barcelonines

13/03/2012

Andrés Lima porta Prostitución als escenaris del festival Temporada Alta

Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste protagonitzen un espectacle que busca no estigmatitzar la professió

Redacció.- Prostitución arriba a Temporada Alta després de l’èxit i l’impacte aconseguits la temporada passada als teatres de Madrid. Sota la direcció d’Andrés Lima, l’obra es podrà veure el proper dilluns 30 de novembre i el dimarts 1 de desembre al Teatre Municipal de Girona. Basat en textos i testimoniatges reals, Prostitución és el resultat […]