Edició 4.454 (des del 27/09/2007)
Edició 4.454 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 24 març 2016

El Festival Còmic de Figueres tindrà una forta presència d’artistes internacionals

Aquest dijous tindrà lloc la gala inaugural amb les actuacions del mim-clown Housch-ma-Housch i el catastròfic però sorprenent mag Otto Wessely

Arriba la novena edició del Festival Còmic de Figueres amb grans artistes de casa nostra i també amb una destacada presència internacional que ens convidaran a riure.
Artistes com Pep Plaza, la Compagnie Kadavresky, la Compagnie Kadavresky , Julien Cottereau, Housch-ma-Housch i Otto Wessely, Los Toreros Muertos, Santi Rodríguez, en Peyu, José Corbacho entre molts d’altres que del 23 als 27 de març actuaran al Festival del Còmic de Figueres.
Aquest dijous 24 de març tindrà lloc la gala inaugural amb les actuacions del mim-clown Housch-ma-Housch i el catastròfic però sorprenent mag Otto Wessely. També es podrà gaudir en directe del popular i salat humorista televisiu Santi Rodríguez (El Club de la Comedia, 7 Vidas) en una gala conduïda pel senyor Bohigues, el cambrer amb més conya de tota Catalunya.
El divendres 25 de març, el mim-clown francès, Julien Cottereau estrenarà al festival del còmic de Figueres el seu espectacle “Imagine-toi” una obra mestra que fa deu anys que meravella espectadors de tot el món.
D’altra banda la històrica banda madrilenya Los Toreros Muertos, liderada pel polifacètic Pablo Carbonell, tornarà a Figueres on va actuar per primera vegada l’any 1987.
Ara, gairebé trenta anys després, seran els encarregats de tancar el Festival Còmic, el diumenge 27 de març al Teatre el Jardí a les 21 hores. Provocadors i divertits, Los Toreros Muertos han celebrat els seus 30 anys amb un disc en directe on no hi falten els seus èxits com “Mi agüita amarilla”, “Manolito”, “Yo no me llamo Javier”, “Hoy es domingo” o “Tu madre tiene bigote” a més de quatre cançons noves.

Compagnie Kadavreskyen PeyuFestival del còmicfigueresHousch-ma-Housch i Otto WesselyJosé CorbachJulien Cottereaula Compagnie KadavreskyLos Toreros MuertosSanti Rodríguez

Música

Rap’susklei, rap en estat pur

09/01/2011
Música

Seixanta artistes cantaran per la llibertat de Catalunya

31/05/2013

La Nit de la Recerca arriba a Catalunya

24/09/2008
Videoclips

Rauxa

10/01/2009 4:10''