Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 7 abril 2015

El Festival Còmic de Figueres tanca la seva edició més espectacular amb un gran èxit de públic

Els espectadors han ocupat al màxim els aforaments dels diferents espais i han valorat molt positivament la varietat i qualitat dels espectacles

Els directors del Festival Còmic de Figueres, Xavier Valentí i Agustí Custey fan un balanç molt positiu d’aquesta vuitena edició destacant que ha estat l’any més espectacular tant pel que fa a la programació com a la resposta del públic.

L’escenari del Teatre Jardí, va fer dos plens totals en els que no hi cabia ni una agulla, amb la Gala Inaugural i l’espectacle “La Gran Ilusión” del Mago Pop, que va tancar el festival apoteòsicament, esgotant totes les entrades setmanes abans de començar el festival.

Els espectacles “Hotel Paradiso” de la companyia berlinesa Familie Flöz i el “Concerto a Tempo d’Umore” de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà van omplir el teatre d’un públic que els va dedicar enormes ovacions.

Per la plaça Catalunya de Figueres on s’han programat els espectacles gratuïts han passat al voltant de 3000 persones que s’hi han anat aplegant per gaudir dels diferents espectacles, com el que va tancar el festival el passat diumenge amb la plaça plena de gent per veure l’espectacle de La Torba Kung Fú i el Circ Cric. La Xarxa de Comunicació Local en va fer la retransmissió i es va poder seguir també en directe per tot Catalunya a través dels canals locals.

El Festival Còmic de Figueres es consolida un any més com una gran cita amb l’humor i els organitzadors es plantegen seguir treballant en una nova edició ampliant aforaments i programant bons espectacles que portin l’humor al màxim de persones possible en el període vacacional a la capital empordanesa.

> Informació complementària

festival còmicfiguereshumorvaloració

Escenaris

Zimmermann & de Perrot arriben per primer cop al Temporada Alta amb l’estrena de Hans was Heiri

16/10/2012
CinemaMúsica

El documental “Cançons d’amor i anarquia” recorre la història de la causa anarquista a partir dels concerts celebrats a L’Hospitalet i Sanremo

11/11/2015

Neix Jornal.cat, el primer diari d’economia i consum en català

07/10/2008
Escenaris

Els Colombaioni porten a Temporada Alta I clowns di Fellini

31/10/2008