Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 22 març 2013

El fenomen The Mamzelles arriba al teatre

El famós trio puja a l’escenari del Poliorama amb un musical dirigit per Àlex Mañas

Fidel al seu gènere musical burlesc, el trio que ha captivat al públic amb l’anunci publicitari “Envàs, on vas?” estrena al Teatre Poliorama My Sweet Country, de la mà del director Àlex Mañas. El dramaturg dirigeix en el seu debut teatral Paula Ribó, Bàrbara Mestanza i Paula Malia, creadores d’un estil musical propi, que barreja el pop, el cabaret o la bossa nova.

Una habitació de l’Hotel Internacional de Barcelona acollirà la presentació als mitjans de My Sweet Country avui a les 12 hores. Des del llit, les Mamzelles, acompanyades pel director Àlex Mañas, interpretaran a capella un parell de temes del repertori del musical i explicaran aquest nou projecte. Després de la presentació s’oferirà un aperitiu.

Els seus directes sempre han tingut un punt teatral, però el seu veritable bateig escènic  arribarà amb aquest muntatge diferent, gairebé de cabaret, en el qual tres joves de barri es converteixen en prostitutes de luxe per fugir de la vida austera a la qual els aboca la situació social i econòmica del seu país. Les tres noies anhelen convertir-se en princeses. Els encantaria poder portar joies i conduir cotxes de luxe. És per això que totes les seves accions es debaten entre la cruel realitat i els seus somnis. L’ambició per deixar petjada, per ser notícia, per no passar sense pena ni glòria els porta a narrar les seves vides com si un docudrama es tractés. Volen confessar a televisió totes les seves vivències a les festes amb càrrecs polítics. El seu pla és explicar la veritat.

> Informació complementària

2013barcelonapolioramateatrethe mamzelles

ExposicionsLletres

El Museu Picasso enceta una nova edició del Club de Lectura

07/11/2011 04:57
Escenaris

V.I.T.R.I.O.L. al Mercat de les flors

26/04/2010
Escenaris

Jordi Prat i Coll porta “Liceistes i Cruzados” al TNC

06/10/2014
Videoclips

Últim capítol del making off del disc Now!

09/05/2010 03:06

El Mercat de Música Viva de Vic presenta una àmplia oferta digital i actuacions presencials al setembre

El MMVV se celebrarà del 14 al 19 de setembre amb l’objectiu prioritari de promoure la contractació de concerts

Redacció.-  El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) encara una 32a edició excepcional, adaptada a les circumstàncies actuals. Enmig de la crisi causada per la Covid-19, el Mercat es reinventa per continuar oferint una àmplia oferta als professionals del sector i una programació singular i diversa carregada d’estrenes per a tots els públics. El […]