Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 25 octubre 2014

El director d’escena Krystian Lupa impartirà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2014-2015 de l’Institut del Teatre

la llicó inaugural tindrà lloc el dilluns 27 d'octubre, a les 19 hores, al Teatre Ovidi Montllor

El prestigiós director d’escena polonès Krystian Lupa serà l’encarregat d’inaugurar el curs acadèmic 2014-2015 de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, en un acte que tindrà lloc el proper dilluns 27 d’octubre, a les 19 hores, al Teatre Ovidi Montllor.

Lupa va ser guardonat amb el Premi Europa per al Teatre, considerat el Nobel de les arts escèniques, de l’any 2009 i dirigirà l’espectacle Tala de Thomas Bernhard al festival Temporada Alta de Girona els dies 31 d’octubre i 1 de novembre.

Durant l’acte, la professora Mercè Managuerra conduirà les intervencions del alumnes que adreçaran les seves preguntes a Lupa. La transcripció de la lliçó serà publicada per l’Institut del Teatre dins la col·lecció on es recullen les intervencions de tots els convidats a inaugurar el curs, com ara Josep Palau i Fabre, Hermann Bonnín, Rafael Argullol, Lluís Pasqual, Sergi Belbel, Joan Anton Benach i Xavier Albertí.

Completaran l’acte d’inauguració de curs les actuacions dels alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) i de la Jove Companyia IT Dansa.

> Informació complementària

barcelonaInstitut del Teatre

Tendències

Mona Hautum donarà els diners del Premi Joan Miró per a la formació de joves artistes

07/04/2011
Lletres

La periodista porta una novel·la que exemplifica el racisme

01/08/2020 05:08''
Exposicions

El Museu d?Art Modern de Tarragona celebra el ?Dia Internacional dels Museus?

15/05/2009
Escenaris

Torna el Festival Meeec! El Festival de Música de Carrer de Catalunya

21/04/2019

Les companyies Nómada i Carmen Muñoz presenten al SAT! les seves últimes creacions

En el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa"

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), en el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa”, proposa un programa doble de dansa Contemporània: Dulces Bestias, de la companyia canària Nómada i Bailes de histéricas, de la bailaora i coreògrafa Carmen Muñoz. La sessió, inicialment programada dins el Festival Dansat del […]