Edició 4.012 (des del 27/09/2007)
Edició 4.012 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 30 març 2013

El dia minimúsica

El dia minimúsica es presenta com un festival creat expressament per al públic familiar, basant-se en els preceptes musicals de diversitat i modernitat, i sumant tota la vessant educativa marca de la casa minimúsica

Mishima, Candela y los Supremos, Delorean Djs, Joan Colomo, Mujeres, Miqui Puig Dj, María Rodés, Anímic, Orchestra Fireluche i Beach Beach protagonitzaran l’apartat musical, on dos escenaris donaran cabuda a concerts adaptats al públic més mini.

A més dels concerts, el dia minimúsica estarà ple d’activitats per gaudir en família, com tallers plàstics creatius, zones de joc, ioga per a famílies, karaoke, contacontes, cuina, atraccions i, és clar, uns serveis i espais adaptats a la comoditat i necessitats de les famílies.

El festival comptarà amb dos passis diferenciats, de matí i de tarda, per adaptar-se a tot tipus de públic a través dels continguts, els horaris i el preu. Les entrades estan ja a la venda al preu de 12€, oferint la possibilitat d’obtenir un abonament familiar que dóna accés a 2 adults i 2 menors de 18 anys al preu de 40€. Els nens de 0 a 3 anys tenen accés gratuït. Els menors han d’anar acompanyats dels seus pares o tutors legals.

Minimúsica és des de 2006 una proposta pionera a l’hora d’oferir continguts musicals als fills de tota una nova generació de pares, ia dia d’avui és una marca consolidada i de referència en el sector.
La clau de l’èxit i prestigi de minimúsica ha estat, des del primer moment, el projecte educatiu que hi ha darrere de la seva proposta, que comprèn diferents línies d’acció com són els concerts, una col·lecció de discos, un portal web i la generació de recursos didàctics per a escoles.

Aquesta nova aventura es porta a terme a Barcelona amb Primavera Sound, després de la estreta col·laboració d’ambdues parts per oferir un espai infantil a les últimes 6 edicions del festival al Parc del Fòrum, una aposta pionera en els festivals de la nostra geografia.

> Informació complementària

2013abrilbarcelonaminimusica

Escenaris

La Compañía Antonio Gades, porta al Teatre Victòria, Carmen i Fuenteovejuna

22/03/2016

El 5è Simposi casteller abordarà la immigració i el Concurs a la Fira de Santa Úrsula

24/07/2015
Arts

Escena Poblenou treu al carrer la creació contemporània

10/10/2013
Música

Música russa i ballet al Castell de Sant Marçal

30/06/2010