Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 4 febrer 2015

El Departament de Cultura, l’Ajuntament de Girona i el Mataró Art Contemporani presenten l’exposició itinerant “Fairy Tales”

S’inaugura el 6 de febrer a Girona, i posteriorment es podrà visitar a Tarragona, Terrassa i Manresa en el marc del Programa d’Exposicions Itinerants del Departament de Cultura

El Departament de Cultura, l’Ajuntament de Girona i el M | A | C. Mataró Art Contemporani presenten la mostra col·lectiva “Fairy Tales”. Comissariada per David Santaeulària, l’exposició reuneix obres dels artistes Verónica Aguilera, Toni Amengual, Carles Congost, Marla Jacarilla, Marc Larré, Job Ramos i Xevi Solà.
La mostra, produïda pel M | A | C, s’inaugura el 6 de febrer a Bòlit. Centre d’Art Contemporani | Girona, com a part del programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura. 
“Fairy Tales” mostra diverses maneres d’acostar-se a la narrativa i la ficció des de les arts visuals. A través de diverses disciplines, com ara la fotografia, la pintura o el vídeo art, els artistes proposen peces que sedueixen l’espectador per la seva capacitat de provocar nous relats més enllà d’una primera lectura formal. Les obres també plantegen opcions crítiques per avaluar la posició de l’observador i del creador.
La tria dels artistes i els projectes ha estat a càrrec David Santaeulària, que explica que la selecció no se cenyeix a una tesi central que després s’il·lustra amb les obres, sinó al contrari: les peces triades per formar part de “Fairy Tales” destaquen per la seva autonomia i per provocar la sorpresa de l’espectador en descobrir nous nivells de lectura. Com alguns contes tradicionals que amaguen sota la seva linealitat un moment d’inquietud que els obre a noves i variades interpretacions.
“Fairy Tales” és una de les mostres que formen part del Programa d’Exposicions Itinerants que el Departament de Cultura coordina amb la voluntad d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.
El Bòlit. Centre d’Art Contemporani | Girona serà el primer equipament cultural on es podrà visitar l’exposició, que visitarà posteriorment el Tinglado 2 de Tarragona, la Sala Muncunill de Terrassa i el Centre Cultural El Casino de Manresa.
> Informació complementària

Ajuntament de Gironaart contemporanibòlitculturagironamataró

Lletres

Ara Llibres publica un recull de l’obra de Miquel Martí i Pol en el desè aniversari de la seva mort

12/11/2013
Tendències

Neix MEDHOUSE | Barcelona Trends Fair, la fira de tendències culturals de Barcelona

09/06/2015
Música

Jaume Arnella presenta el seu últim disc, ‘Llibre de la saviesa’

07/11/2011
Cinema

El debut de Manuela Moreno en el llargmetratge a “Cómo sobrevivir a una despedida”, amb Úrsula Corberó

25/04/2015

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]