Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 24 juny 2015

El coreògraf Jordi Cortés i l’Associació Kiakahart estrenen al GREC el seu nou espectacle de dansa integrada, Fuck-in-Progress

Sobre l’escenari vuit performers, amb i sense discapacitat, s’expressen amb paraules i moviment

 

El teatre físic i la dansa integrada són la base del nou espectacle de Jordi Cortés i l’Associació Kiakahart, Fuck-in-Progress. La proposta, que reflexiona amb paraules o moviments sobre la relació amb els nostres cossos i la por a mostrar-nos tal com som, arribarà el 3 de juliol al Mercat de les Flors en el marc de GREC 2015 Festival de Barcelona.

En un espai delimitat, un seguit de personatges es troben per tal de debatre -utilitzant el llenguatge del cos- les experiències que han viscut amb el sexe i la manera com es perceben a sí mateixos i com els perceben els altres. A partir d’aquí, es crearan jocs entre ells per tal de trencar els codis de moviment ja establerts i trobar una forma nova d’expressar-se i relacionar-se amb els seus cossos.

“Cada persona, cada cos, és especial, únic, genuí, té una entitat psicofísica única, amb els seus trets anatòmics, fisiològics, psicològics, emocionals, i per tant tenen una manera única-original d’expressar-se a través de la dansa”, explica Jordi Cortés, director artístic de la companyia i productora Alta Realitat i director a l’Associació Kiakahart. Intèrpret a DV8 Physical Theater, Lanònima Imperial, Mudances o National Theater of London, entre d’altres, Cortés ha dirigit i interpretat els espectacles Lucky, Day Dreaming at Dusk, Happy Hour, Prestidigitaccions, In Heaven, PickPocketPieces i Ölelés, pel qual va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2004 de Dansa. Entre les seves últimes direccions està l’espectacle de  dansa  integrada  Fòssil,  coproducció  d’Alta Realitat  i  el Centro Dramático Nacional de Madrid,  actualment  en  gira. 

 

> Informació complementàriaLletres

L’ajuntament de la ciutat de Girona edita una revista sobre cultura

28/02/2014
Tendències

Oberta la nova convocatòria del Premi de Pintura 2013 Fundació Vila Casas

07/01/2013
Música

Pascuala Ilabaca, reivindica i homenatja Violeta Parra al Barnasants

11/02/2017
Cinema

El nou film de Paul McGuigan

18/02/2009 2:47''

Les companyies Nómada i Carmen Muñoz presenten al SAT! les seves últimes creacions

En el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa"

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), en el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa”, proposa un programa doble de dansa Contemporània: Dulces Bestias, de la companyia canària Nómada i Bailes de histéricas, de la bailaora i coreògrafa Carmen Muñoz. La sessió, inicialment programada dins el Festival Dansat del […]