Edició 4.093 (des del 27/09/2007)
Edició 4.093 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 14 gener 2014

El Cor Jove de l’Orfeó Català actuarà aquest diumenge 19 al Petit Palau i el dissabte 25 a Viena amb un programa centrat en música catalana

La tria d’aquest repertori respon a l’objectiu de difondre el patrimoni musical català, en la línia del compromís del Palau de la Música amb els creadors catalans. Un programa que es repetirà a Viena en un concert que mostra la voluntat d’internacionalització del Palau de la Música Catalana i dels seus cors.

El Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigit pel seu titular, Esteve Nabona, i acompanyat al piano per Josep Buforn, oferirà un concert aquest proper diumenge 19 de gener, a les 19 h, al Petit Palau amb un programa centrat en música catalana de creadors del passat i del present, com Antoni Nicolau, Pau Casals i Albert Guinovart, combinada amb obres de compositors clàssics universals com Elgar i Schumann. Aquest programa serà el mateix que la formació oferirà el proper dissabte 25 de gener al Musik & Teather (MuTh) de Viena, seu dels Petits Cantors de la capital austríaca.

La formació, integrada per 60 nois i noies amb edats entre els 16 i 25 anys,  ve de protagonitzar la temporada passada amb gran èxit de la crítica, la producció Dido i Enees de Purcell al Palau de la Música Catalana, i de publicar l’enregistrament en la col·lecció “Volums del Palau” dels Requiems de Mozart i Fauré.

L’actual nivell i maduresa dels cors de l’Escola Coral, assolits en el transcurs dels darrers anys, fa que en aquests moments els seus cors estiguin en condicions per afrontar compromisos internacionals, ja sigui col·laborant amb formacions de prestigi mundial com la propera col·laboració del Cor Jove i la formació Pygmalion sota la direcció de Raphaël Pichon aquesta temporada o actuant en altres països.

 

> Informació complementària

barcelonacorCor Jove de l’Orfeó CatalàEsteve NabonaJosep Bufornmusicapalau de la música

ArtsExposicions

La Gómez Turu Gallery dóna a conèixer tres dalís desconeguts fins al moment

06/12/2011 04:48
Cinema

Amor prohibit

16/09/2010 02:23
Música

Els Mirall de Dylan amb Pascal Comelade estrenen amb èxit el Festival Strenes

12/04/2013
Música

Sessions de personalització del nou disc d’Els Catarres

29/11/2011