Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 27 agost 2015

El Cor de Cambra del Palau protagonitza tres concerts a cappella en la inauguració del Musikfest de Bremen

El proper dissabte, 29 d’agost, el Cor de Cambra protagonitzarà tres concerts a cappella en la jornada inaugural del prestigiós festival Musikfest de Bremen, que enguany celebra la 26a edició. Una inauguració en què s’oferiran concerts simultanis arreu de la ciutat i en què el Cor de Cambra del Palau actuarà a la catedral de Bremen St. Petri Dom, amb un mateix repertori que inclou obres de Lobo, Sor, Mendelssohn, Pärt, Casals i Vila i Casañas, en tres concerts consecutius, a les 19.30, 21.00 i 22.30 h.

Es tracta del retorn del Cor a aquest festival, després de l’èxit de l’actuació de l’any passat, en què la formació va participar en la versió escenificada de l’Orfeo i Euridice de Gluck al costat dels Musiciens du Louvre dirigits per Marc Minkowski. Aquest dissabte a Alemanya, el Cor de Cambra del Palau, que té Josep Vila i Casañas com a titular, serà dirigit per Xavier Puig.

Es tracta de tres concerts de màxim nivell per a la formació, que enguany enceta una temporada amb importants compromisos internacionals, com la gira amb l’Ensemble Matheus i Jean-Christophe Spinosi per interpretar la Missa Solemnis de Beethoven a Palau 100, Théâtre de Provence (Ais de Provença) i Konzerthaus Dortmund; o els concerts a Palau 100 amb la London Philharmonic Orchestra sota la direcció de Vladimir Jurowski i amb Les Musiciens du Louvre amb Marc Minkowski al capdavant. Unes actuacions que són fruit de l’esforç de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per internacionalitzar el Cor de Cambra i l’Orfeó Català amb actuacions de les formacions al costat d’orquestres i directors de reconegut prestigi internacional a destacats auditoris d’Europa i al Palau.

El Muskifest de Bremen presenta enguany, fins al 19 de setembre, primeres figures del panorama internacional, amb artistes com Sir András Schiff, René Jacobs al capdavant del Collegium Vocale de Gant, Maria João Pires, Sol Gabetta i Bertrand Chamayou, Janine Jansen, o Daniel Harding, que dirigirà la Swedish Radio Symphony Orchestra, entre d’altres.

> Informació complementària

Bremenconcerts a cappellaEl Cor de la Cambra del Palaumusikfest

Escenaris

El Nota és el grup del mes a la Mirona

01/12/2009
Arts

55 urnes per la Llibertat a l’Arts Santa Mònica

01/10/2018
Cinema

‘Trance’, la nova proposta de Danny Boyle, el director de ‘Trainspotting’ i ‘Slumdog Millionaire’

14/06/2013
Música

Salt The Músics VII

21/06/2010

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]